LIFESTYLE

VELIKA POŠTENJAČINA Na stadionu pronašao vjenčani prsten, pa sada traži vlasnika

Na susretu Hrvatske i Izraela

(Aj. B.)

25.3.2016

Ivan Perić nakon utakmice Hrvatska - Izrael u hodniku stadiona u Osijeku vidio je svjetlucanje na podu. Ispostavilo se da se radi o vjereničkom prstenu, a Ivan sada traži vlasnika.

- Da ga odnesem zlataru, dobio bih sigurno 2.000 kuna. Ali to mi ne bi ništa značilo, od toga novca se ne bih obogatio, a mučilo bi me što sam nekome, mjesec dana prije godišnjcie braka, ugrozio odnos sa ženom, kazao je Ivan Perić.

Skromni ali pošteni Ivan kaže da bi mu novac dobro došao, ali do novca ne želi doći nepošteno, piše 24sata.hr.

 - Stoga vas preklinjem, objavite moj poziv onome ko je u srijedu navečer, napuštajući stadion Gradski vrt, izgubio vjenčani prsten da mi se javi. Vrlo rado ću mu ga vratiti, jer nikad nikome ništa nisam ukrao pa ne želim ni sada da me netko tako doživljava - kaže iskreno Ivan. S obzirom na to da su na prstenu ugravirani inicijali kao i, pretpostavlja, datum vjenčanja, sigurno je to onome ko ga je izgubio od velike vrijednosti i puno važnije od novca koji bi Ivan eventualnom prodajom zaradio.

- Taj prsten je nekome vjerojatno uspomena na nešto veliko i želim da mi se taj čovjek vrati i da mu ga predam. Ne želim reći koji su inicijali i datum ugravirani na prstenu, to će mi morati reći onaj tko tvrdi da je prsten njegov - kaže Ivan. Inače, prsten je pronašao na izlasku iz lože, Sektor D, u hodniku.

- Slučajno sam ga vidio na podu. Taman mi je kratko zabljesnuo kad sam tuda prošao, sagnuo sam se i uzeo ga. Pogledao sam na sve strane očekujući da ću vidjeti nekoga tko traži taj prsten, ali nikoga takvog nisam vidio. Nisam htio nikome na stadionu ostaviti prsten jer sam odlučio pronaći vlasnika. Nadam se da će ovaj moj poziv doći do njega i da će mi se javiti - kaže Ivan.

Samo Ivan Perić, vlasnik prstena, a vjerojatno i njegova bolja polovica, znaju što je ugravirano na prstenu. Ugravirani su inicijali i datum. A upravo to je vodilja do pravog vlasnika, kojeg Ivan želi iznenaditi. Stoga očekuje da će mu se pravi vrlo skoro javiti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.