LIFESTYLE

Žena ima 240 kilograma, ali i dalje jede čips svaki dan i ne želi hodati

Operisala i želudac što joj je spasilo i život

(Al. Ti.)

16.5.2016

Marla McCants (44) iz Nashvillea u Tennessee pojavila se u emisji TLC-a "Moj život s 270 kilograma: Gdje ste sada?". Marla je imala još prošle godine 360 kilograma, a u međuvremenu je smršala na 240 kilograma. Tvrdi da i dalje gubi kilograme, ali ne želi hodati te ovisi o svojoj kćeri Sierri koja se brine za nju. Marla, majka troje djece i dalje priznaje da jede čips, a svoju omiljenu prženu piletinu, radi "zdravijom" tako što koristi maslinovo ulje, piše Daily Mail.

Marla je prije godinu dana bila na operaciji želuca koja joj je spasila život.

- No još se ne mogu dignuti iz kreveta i hodati pa se i dalje oslanjam na Sierru. To je stresno i za nju i za mene - kaže Marla. Počela se debljati nakon što ju je bivši dečko oteo i držao kao taoca.

- Prije devet mjeseci sam prvi put ustala nakon puno vremena, ali i dalje ne hodam. No nadam se da će se to riješiti nakon operacije u kojoj će mi ukloniti višak kože. Bila sam i depresivna jer se stvari nisu razvijale kako sam se nadala - kaže Marla. Nada se da će se jednog dana vratiti normalnom životu, prije svega radi svojih unuka.

- Ali još ne osjećam da bih mogla biti dio njihovih života. Frustirana sam jer ne mogu ustati i hodati no nadam se da će se to uskoro promijeniti - kaže Marla.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.