LIFESTYLE

Trudnicu iskasapio prijatelj u njenom domu, ona se pravila mrtva da bi spasila bebu

A.M.

4.7.2017

Tada je bila u devetom mjesecu trudnoće, kada je brutalno napadnuta u svom domu, a njen bespomoćni muž je morao gledati cijelu stvar na društvenim mrežama.

Rachel Poole iz Texasa, nasilnički je iskasapio porodični prijatelj Corey Moss zbog novca, prenosi The Sun.

Rachel je izbodena u vrat, prsa, lice, i u predjelu iznad lijevog oka.

Njen muž Justin koji je u tom trenutku bio u vojsci, miljama daleko, bio je užasnut kada je čuo svaki jauk svoje supruge dok se borila i molila napadača da ne povrijedi njenu bebu.

U nadi da će je suprug čuti, izgovorila je ime napadača, a potom se pravila da je mrtva.

Uprkos tome što joj je desna strana bila potpuno paralizovana, pronašla je telefon i uspjela pozvati policiju koja je došla za nekoliko minuta.

Rachel je prevezena u bolnicu na hitnu operaciju, a njen suprug Justin je odmah doletio iz Qatara, u pravo vrijeme, da vidi njihovu bebu, koja je rođena zdrava.

Na svu sreću, u ovom stravičnom napadu beba nije zadobila povrede.

Moss je uhapšen u septembru 2014. godine, izjasnio se krivim za pljačku sa namjerom, te je dobio 30 godina zatvora, ali nakon 15 godina može podnijeti zahtjev za uslovnu kaznu.

- Možda će zvučati čudno, ali imala sam sreće kada sam napadnuta. Mogao me ubosti u stomak i ubiti moju bebu, ali nije i ona je rođena zdrava. Imala sam nekoliko operacija, koje su mi onemogućile da hodam, imala sam konstantne bolove i bila sam u depresiji, ali trudim se da nastavim živjeti sa svojom Isy i Justinom - kazala je Rachel.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.