LIFESTYLE

Zaprosio svoju dugogodišnju djevojku i njenu sestru zbog razloga koji će otopiti i najhladnija srca

A.M.

5.7.2017

Muškarac iz Indiane je otišao korak ispred kada je uključio mlađu sestru svoje djevojke u prijedlog za brak.

Kada se Will Seaton počeo zabavljati sa Ashley Schaus 2010. godine, kazao joj je da su ona i njena mlađa sestra Hannah, koja boluje od Downovog sindroma "puni paket" koji on prihvata.

Od tog trenutka Hannah je sudjelovala u njihovim izlascima, tako da je bilo sasvim normalno da će je Seaton uključiti i kada odluči zaprositi svoju djevojku.

Seaton je kleknuo u polje cvijeća u blizini njihove kuće u Santa Clausu u Indiani i zatražio od Hannah da bude njegov najbolji prijatelj zauvijek, a potom se okrenuo prema Ashley i zaprosio je.

- To je bio najljepši trenutak u mom životu, vidjeti Hannah koliko je sretna i da se osjeća posebno - kazala je Ashley.

- Onda me je pogledao dok sam pokušavala da prestanem jecati. Pitala sam ga "da li sam ja slijedeća?" Potom je kleknuo na koljena i pitao me da budem njegova supruga - govori Ashley.

Seaton je pomno isplanirao svaki detalj prosidbe, čak je darovao Hannah vrijednim prstenom, koji je naslijedio od bakine sestre.

Hannah je bila oduševljena ovim gestom.

- On me vodi na pecanje i uvijek se šalimo. On me nasmijava i brine o meni - izjavila je Hannah.

Vjenčanje je planirano za oktobar, a Ashley je izjavila da će njena mlađa sestra biti glavna osoba na svečanoj ceremoniji.

- Ona je mnogo više od vjeveruše, ona je zapravo jedna trećina vjenčanja - izjavila je Ashley.

Hannah i Seaton će razmijeniti "najbolje prijateljske zakletve", a svoj prvi prijateljski ples će otplesati uz pjesmu "Najbolji prijatelji" od Harrija Nilssona.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.