LIFESTYLE

Dok se ne pojavi onaj koji će za tebe raditi ovih 5 stvari, bolje ostani sama!

Avaz.ba

6.8.2017

Nemoj ulijetati u vezu sve dok ne nađeš nekoga ko će uraditi sve da budeš sretna, ko će uzeti u obzir tvoje potrebe i osećaje, kome ćeš biti prioritet i pored koga ćeš osjećati da te stvarno voli. Vrijedan je onaj koji će ovih pet stvari raditi za tebe i na koje bi trebala obratiti pažnju pri odabiru svog partnera:

1. Želi da te predstavi svima

Nemoj ulijetati u vezu dok ne nađeš onoga ko će te držati za ruku i poljubiti u javnosti i upoznati te sa svojim roditeljima. Onaj koji te stvarno cijeni i poštuje pričaće o tebi kao ‚‚najboljoj stvari koja mu se ikad dogodila".

2. Ne želi da te promijeni

Budi sama sve dok se ne pojavi onaj koji neće pokušavati da te promijeni, kojem ćeš se sviđati i s dugom i kratkom kosom, na čiji odgovor u dopisivanju nećeš morati da čekaš dva sata i onaj koji će uvjek biti iskren.

3. Pruža sigurnost

Osoba s kojom se nećeš osjećati nesigurno i koja će te zaštititi vrijedna je tvoje pažnje. Važno je osjećati se sigurno uz nekoga jer to znači da nema ‚‚psiholoških igrica" zbog kojih nećeš biti sigurna u namjere te osobe.

4. Osećaj leptirića svugdje osim u tvom stomaku

Budi s onom osobom koja će te ‚‚oboriti s nogu", ali u pravom smislu. Zaljubljenost može biti samo prolazna, ali budi s onim koji će izazvati "osjećaj leptirića" svugde osim u tvom stomaku. Takođe, važno je da se uz njega osećaš najlepše čak i u tvom najgorem izdanju.

5. Prva si na listi prioriteta

Budi sama sve dok ne upoznaš nekoga bez koga nećeš moći da zamisliš svoj život i ne troši svoje vrijeme na one koji ga ne zaslužuju. Neko ko je stvarno vrijedan tvoje pažnje učiniće sve da bi bila prioritet i prva na njegovom "rasporedu".

  

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.