LIFESTYLE

Buđenje znakova: Evo ko voli jutarnji seks, a ko lomi budilnik

Avaz.ba

10.8.2017

Ima ljudi koji kao periode dana najviše vole jutra jer se tada osjećaju najčišće i raspoloženi za dalje aktivnosti.

S druge strane, jedan broj nas psuje sve redom što mora da ustane ranije pa poput mrguda tumara prostorijama ne bi li našao zrnce pozitivizma.

Ovan

Ovan će iz kreveta skočiti kao oparen zaboravljajući od silnih ideja za taj dan i zube da opere. Mnogi Ovnovi vole jutarnje vježbe ali najradije bi da imaju seks jer su puni energije.

Bik

Bikovima treba prva kafa jer im se „manta“ prilikom ustajanja. Najviše im prija lagana muzika, neobavezna radio-stanica ili neka smirena šetnja.

Blizanci

Kao vječite pričalice, Blizanci će s otvaranjem očiju početi da čavrljaju sa bilo kim u kući, ponekad i sa sobom samima! Vole jutra pa su nasmejani i obično odmah pale internet da vide ko je prisutan na mrežama.

Rak

Rak će prvo pogledati oko sebe da se uvjeri da li su ostali ukućani dobro, a ako živi sam, onda će nazvati bližnje telefonom. Dugo tuširanje je ono što najviše vole.

Lav

Evo znaka koji bi najradije razlupao budilnik, pa i telefon ako mu s njega pišti alarm. Lavovi su ujutro mrzovoljni i ima dobro utvrđen raspored aktivnosti kojeg se slijepo drži. Interesantno, ali ne voli jutarnji seks.

Djevica

Kao pravi robovi navike, Djevice će poput Lavova ići po jutarnjem rasporedu sve dok ne budu uočili da u stanu nešto nije na svom mjestu. Jutarnja gimnastika im je čišćenje kuće i bacanje đubreta.

Vaga

Senzualna i mazna, Vaga neće odoljeti jutarnjem maženju s partnerom, a i ako su same, možda će se samozadovoljavati. Jutro je rezervirano za gledanje kataloga na internetu i pravljenje plana za kupovinu.

Škorpija

Nisu previše raspoloženi ujutro ali su uvijek za vijesti na radiju ili televiziji. Vole jutarnje vežbe i kao znak opterećen seksom, sve vrste tjelesne strasti.

Strijelac

Strijelac se poput Ovna budi raspoložen. Spremne za novi radni dan, osobe iz ovog znaka tačno će znati kako da ispune dan i da uveče budu zadovoljne postignutim.

Jarac

Radoholičari. Ništa ne prepuštaju slučaju. Jarčevi će poslije prve, brzo ispijene kafe ili čaja odmah krenuti s poslovnim obavezama, a vežbe će radije praktikovati uveče, piše Krstarica.

Vodolija

Nepredvidiv znak ima i nepredvidiva jutra. Niko živ na planeti ne može da pretpostavi kako će se Vodolija probuditi, šta će prvo raditi i da li će za buđenje dana odabrati trčanje, internet, seks ili posao.

Ribe

Riba neće kao Lav da razbije budilnik ali će lagano isključiti alarm. Vole da im dan krene polako i često, romantično. Kafa, kroasan, novine, internet, pa i maženje s partnerom, sve može kod Ribe ali samo da je laganim ritmom.

Vezane vijesti
Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.