LIFESTYLE

Razmišljate o novoj frizuri: Ova boja je hit u svijetu

Avaz.ba

13.8.2017

Već neko vrijeme indigo plava boja kose apsolutni je hit na glavama trendseterica. I ovaj je novitet zapravo svojevrsni dokaz da se sve češće trendovi, ne samo okreću od tradicionalne ljepote već se i neprestano pomiču granice prema bojama za koje nismo ni slutili da bismo ih mogli nositi.


Štrumpf plavu ne nose samo trendseterice već i poznati i slavni. Sjetite se, objavili smo početkom tjedna da je Rihanna, nakon što je objavila fotografije na Instagramu na kojima se vidi njezin novi look, "srušila" internet.


Nevjerojatno je da ova boja zapravo, izvrsno stoji svim dužinama kose, ali i oblicima kao i teksturama. Nosi se na pletenicama, pramenovima, bobu, kovrčama, valovitoj kosi. Ova boja uz opisni pridjev "indigo" dolazi u još nekoliko izvedenica - traper ili azurno plava. I ne dvojite niti malo, azurno plava boja pravi je ljetni hit.


U nastavku vam donosimo nekoliko frizura koje izgledaju baš kul i koje će vas možda potaknuti da se predate u ruke svog frizera. Sada vam još treba samo šačica hrabrosti, hrpa odvažnosti, mnogo strpljenja, i naravno, neizostavno, povjerenje u vlastitog frizera. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.