LIFESTYLE

Isprozivali su poznatu voditeljicu jer je trudna obukla usku haljinu, a ona je dala najjači odgovor na sav taj apsurd

Avaz.ba

24.8.2017

Kristen Nicole je nagrađivana voditeljica emisije "Dobar dan ,Čikago", duže od godinu dana uređuje emisiju zbog koje mora da ustaje u 1.45 ujutru. Takođe je i mama jednog deteta, a očekuje drugo dijete i trenutno je u osmom mjesecu trudnoće. Nikada još nije imala bilo kakve negativne kritike o svom pojavljivanju na TV. Nikada - do sada.

Nikol je juče podjelila na Facebooku seriju svojih fotografija, na kojima nosi istu haljinu bez rukava, slikanih od avgusta prošle godine do danas.

- Da vam uštedim vrijeme - napisala je u postu na koji ima više od 1.000 reakcija. - Moj mail je [email protected], ali ako mi napišete da vam smeta što sam trudna i vodim emisiju, ne čekajte odgovor. Neće doći. Nosim ovu haljinu možda jednom mjesečno. Do sada niko nije imao problem s tim. Nosim je trudna skoro osam mjeseci? U, odvratno, je l' da?

Onda se Nicol obratila ovoj trojci poimence:


- Danas su mi pisali Caren, Jin i Sabrina i poručujem im da bolje iskoriste svoje vrijeme. Dajte nekome kompliment. Učinite dobro djelo. Svima ostalima, koji su mi čestitali i poželjeli sve najbolje, mogu da kažem da me njihove želje motivišu ovih zadnjih 6 nedjelja.

Nicole kaže da je dobila mail od žene koja ju je optužila da nosi lažni stomak da bi tako podigla rejting, u drugom mejlu su je pitali kada će početi da nosi haljine koje su prilagođene trudnoći. Žena koja je poslala treći mail pozvala je da prestane da nosi tijesne haljine, jer joj "ne stoje lijepo".

Pogledajte kako izgleda voditeljica u osmom mjesecu trudnoće:


Sve do petog mjeseca Kristen je papirima krila stomak, ali su je, kaže, kolege ohrabrivale da se opusti i od tada je stekla mnogo samopouzdanja.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.