LIFESTYLE

Pauk izujedao cijelu porodicu: Ženi dvaput operisana noga, muž zamalo ostao bez testisa, sin bez ruke

Avaz.ba

4.9.2017

Loren Bodi iz Ridinga u Berkširu završila je u bolnici, gdje je operisana dvaput pošto ju je ujeo pauk dok je sjedela na wc šolji. Od tada, njena porodica je preplašena. Pauk je izazvao haos u njenom domu, jer je ugrizao i njenog sina i bivšeg dečka. Obojici je bila potrebna medicinska pomoć.

Loren je primetila crvenu tačku na nozi dok je bila u kupatilu. Sljedećeg dana to mjesto je oteklo, a ova 27-godišnja majka četvoro djece je bila u agoniji. Doktori su je vratili kući prethodno je snabdevši antibioticima. Stanje joj se pogoršalo, pa je poslije dva dana ponovo bila u bolnici, ovog puta ljekari su shvatili da mora na operaciju, piše Dailymail.

Njen bivši dečko Luk (25) brinuo se o njeno četvoro djece dok je ona bila u bolnici. Ali i on je morao u bolnicu jer ga je pauk ugrizao za testise, dok je Lorenin sin Morgan (5) završio "samo" u domu zdravlja zbog otekline na ruci.

Loren je rekla za Sun online da joj je pauk izazvao toliko problema, da sada ubija sve paukove na koje naiđe.

- Užasavaju me. Zabrinuta sam da bi mogli da se vrate - kaže Loren Bodi. - Nikad ne bih pomislila da to može ovde da se desi. U bolnici su me stalno pitali da li sam bila u inostranstvu.


Pošto je došla kući, obavila je generalno čišćenje kuće i mislila je da je sve paukove istrebila, ali ubrzo joj je trebala još jedna operacija jer je pauk ugrizao još jednom. Ovog puta za leđa. Tokom druge operacije, doktori su morali da uklone dio jedne tetovaže da bi lakše radili na 7 centimetara dubokoj rani.

Na kraju je došlo i do susreta oči u oči s njenim osmonogim "arhineprijateljem", dok se igrala sa svojom djecom. Zarobila je pauka pod čašu, ali u strahu da djeca slučajno ne obore čašu, pauka je usmrtila papučom.


Loren ne smatra da je to okrutno, jer ima ožiljke da to i potvrdi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.