LIFESTYLE

Dječak htio obaviti nuždu, a u školjci ga dočekala ogromna zmija

Avaz.ba

5.9.2017

Zamislite situaciju u kojoj svratite na kućni WC, a tamo u vas bulji - kraljevski piton. Upravo to dogodilo se jednom petogodišnjaku iz engleskog Sauthenda.

Odmah je pozvao svoju mamu koja je nazvala stručnjake za zmije. Oni su brzinski izvadili zmiju iz zahodske školjke i procijenili da će se uskoro oporaviti.

- Školjka nam je bila zaštopana nekoliko dana, a ja nisam imala pojma zašto, rekla je Laura Kovel (Cowell), vlasnica kuće. Piton je nakon vađenja iz WC-a bio vidno potresen, a stručnjaci iz trgovine za kućne ljubimce 'Scales & Fangs' otkrili su da im je ovo prvi takav slučaj u deset godina rada.

Budući da su kanalizacijske cijevi u kvartu povezane, piton je lako završio u zahodskoj školjci obitelji Kovel. Stručnjaci su ga odvezli u svoju trgovinu i tamo će skrbiti o njemu do potpunog oporavka.

Kraljevski pitoni nisu baš socijalni, ali ukoliko se naviknu na svog vlasnika, njima se može ''baratati'' bez većih poteškoća. Potrebno je naglasiti da mogu biti i agresivni ukoliko smatraju da je ugrožen njihov teritorij.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.