LIFESTYLE

Zvijezde ne lažu: Zbog ovoga će sigurno raskinuti s vama!

( Ilustracija)

Avaz.ba

12.9.2017

Svaki horoskopski znak ima neke svoje vrline i mane koje su više ili manje naglašene kod ljudi. Interesantno je kako često biramo za vezu, ali i za prijatelje ljude sa određenim karakteistikama. 

A isto tako, ne želimo da budemo u prisustvu ljudi koji imaju osoboine koje nama smetaju.

Ovo su neke karakteristike zbog kojih će određeni horoskopski znak pobeći od vas glavom bez obzira:

1. Ovan - emotivna zavisnost

Ovnovi ne mogu da podnesu nametljive partnere. Oni žele da imaju svoj život i da ga ne dele sa partnerom. Vole svoju slobodu, i neće da toleriraju partnera koji zavisi od njih i koji guše njihovu slobodu, pa makar i iz ljubavi.

2. Bik - nepoštovanje

Bikovi su previše ponosni i imaju ekstremno visoke standarde za sebe i sebi bliske ljude pa će one, koji ih ne poštuju, brzo eliminirati sa "liste prijatelja".

3. Blizanci - povučenost

Blizanci ne mogu da budu sa nekim ko nije društven jer im je taj segment života jako bitan i čini dio njihove svakodnevice.

4. Rak - privatnost

Rak ne može da bude sa partnerom koji je rezerviran ili krije nešto od njih. Kao emotivan i intuitivan znak, Rak želi da razgovara sa svojim partnerom, da bude direktan.

5. Lav - sramežljivost

Lav je uvijek u centru pažnje i teško da će odaberati partnera sa kojim je on u drugom planu, ali neće mu biti prijatno ni u vezi sa nekim kome to uopše nije bitno.

6. Djevica - nedostatak ambicije

Djevice su jako posvećene svojoj karijeri. Žele partnera koji slično razmišlja i ko razume njihove ciljeve i usmjerenost, ali koji istovremeno ima i svoje snove koje želi da ostvari.

7. Vaga - negativnost

Vage su jako pozitivne i vjeruju da će sutra uvijek biti bolje nego danas. Iz tog razloga ne podnose negativne ili dramatične ljude.

8. Škorpija - laganje

Škorpije mogu da prihvate sve partnerove nedostatke, osim jednog - sklonost laganju. Ako otkriju da ih je partner lagao, to mu nikada neće oprostiti.

9. Strijelac - ljenost

Strijelci ne mogu da budu sa lijenim i pasivnim partnerima jer su po prirodni jako aktivni i stalno su u potrazi za sljedećom avanturom.

10. Jarac - neodgovornost

Oni ne mogu da budu sa ljudima koji ne preuzimaju odgovornost za svoje postupke ili ne znaju što žele od sebe i svog života. Jarčevi tačno znaju šta žele - a to je partner koji će se pobrinuti za njih jer se oni uvijek brinu za sve druge.

11. Vodolija - praktičnost

Vodolije su nekonvencionalne, buntovničke, i ponekad čudne naravi pa je odnos sa nekim praktičnim potpuno nemoguć. Njima treba neko sa kime će dijeliti svoje snove.

12. Ribe - ravnodušnost

Ribe su jako osjetljive i emotivne, iako se trude da to sakriju. Nikako im ne odgovara ravnodušan partner koji ne obraća pažnju na njihove emocije i uvjerenja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.