LIFESTYLE

Plan već odavno postoji: "Sterilizirat ćemo ih putem hemikalija u hrani"

Avaz.ba

19.9.2017

Davne 1969. godine, 4. septembra, New York Times objavio je članak u kojem brojni “križari” depopulacije, kako ih nazivaju u tekstu, upozoravaju na nužnost sterilizacije stanovništva kako bi se proveo cilj globalista – depopulacija.

Članak naslovljen “Najavljena sterilizacija putem hemikalija u hrani” popraćen je podnaslovom “biolog istakao važnost kontrole rasta stanovništva”.


U tom članku citira se dr. Paul Ehrlič (Paul Ehrlich) sa Univerziteta Stanford, zagovornik depopulacije i savjetnik za znanost tadašnjeg predsjednika SAD Ričard Nikson (Richard Nickson), te dr. Li Dubridž (Lee DuBridge) koji je kazao kako “kontrola populacije mora biti primarni zadatak svake vlade”.

Dr. Ehrlič u članku tvrdi da bi vlada trebala biti zadužena za reproduktivna prava, odnosno da vlada treba imati pravo odlučivati ko će se razmnožavati, a ko sterilizirati.

Kako bi se postigli ciljevi sterilizacije, taj biolog je “pozvao na hitno uspostavljanje Savezne populacijske komisije” (danas postoje ove komisije širom svijeta) s velikim proračunom za propagandu “, navodi New York Times. Također je pozvao na “dodavanje privremenog sterilanta u hranu ili vodu kako bi se izazvala potrebna neplodnost”.

Natural.news portal ističe kako su Amerikanci nesvjesni kako su ciljevi depopulacije iz 1969. godine u punom zamahu u SAD danas (a i šire). Neki od načina za postizanje sterilizacije i depopulacije, navode, uključuju:

1. Tajne genetske modifikacije usjeva kako bi se smanjila muška plodnost.

2. Kontinuirana upotreba otrovne žive u injekcijama protiv gripe kako bi se povećao broj spontanih pobačaja.

3. Planned Parenthood centri za abortus koji ciljaju manjinske zajednice kako bi se izvršilo pročišćenje rase (eugenika).

4. Planirana, namjerna upotreba sastojaka u prehrambenoj industriji koji uzrokuju raku, uključujući natrij-nitrit u prerađenom mesu, čime se uzrokuju prerane smrti i rapidno širi bolest koji svakodnevno ubija veliki broj ljudi

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.