LIFESTYLE

Šokantne ispovijesti ljudi koji su počinili incest: Bila sam napaljena, imala sam seks sa bratom, a sada imamo djecu!

Avaz.ba

13.10.2017

Incest predstavlja jedan od najvećih seksualnih tabua i zabranjen je u brojnim zemljama širom svijeta. To što je zabranjeno, ne znači da se ne dešava, a pojedinci su skupili dovoljno hrabrosti i javno progovorili o svojoj najmračnijoj tajni. 

Jedna žena je rekla da ima dvoje djece sa svojim bratom i da živi sretno, dok drugi kažu da su ih zabranjeni susreti mentalno oskrnavili.

Svoje priče su podijelili na AskReditt, a za svaku od njih bi se moglo reći da šokantna na svoj način.

Jedna žena je rekla da je imala seks sa svojim bratom nakon što su "promijenili dosta hraniteljskih domova". Na kraju su završili kod jednog previše religioznog para, koji im je rijetko dopuštao da napuste kuću.

- I on i ja mjesecima nismo imali seks, pa čak ni kontakt sa suprotnim spolom - napisala je žena prisjećajući se kada je ona imala 15, a njen brat 14 godina.

Odlučili su da se sastanu u kuputilu jedne večeri, prenosi.

Iako je sve bilo dobrovoljno, u to vrijeme sam se osjećala kao da sam ga prisilila da ima seks sa mnom. On je oklijevao jer nije želio da zbog toga žalim u budućnosti, ali pošto sam ja insistirala, on je na kraju pistao. Zbog toga sam žalila veći dio svog života i plašila sam se da će me zamrziti. On mi je bio jedina porodica, a plašila sam se da ću ga izgubiti zbog svoje sebičnosti.

Trebalo mi je 10 godina da konačno odem kod njega i zatražim oproštaj, ali na moje iznanađenje on uopće nije bio ljut, što je bilo ogromno olakšanje i više nam nije neprijatno kada smo u zajedničkom društvu, napisala je ona.

Jedan muškarac je rekao da imao seks sa sestrom kada je imao 17 godina, a on samo 14. Odmah nakon toga se osjetio zbunjeno, uplašeno i osramoćeno.

- Otrčao sam u svoju spavaću sobu, sa ogromnim osjećanjem srama. Proveo sam cijelu noć pitajući se da li sa je silovao ili je stvarno to htjela. Sutradan je sve bilo normalno, ali ona nije mogla da me pogleda u oči. Godinama sam osjećao sramotu, pa čak iako sam znao da je i ona to htjela, krivica je bila prevelika. To se dogodilo prije 10 godina. Nikada više nismo pričali o tome", napisao je on.

Jedna žena je napisala: "Moj brat i ja upražnajvamo seks svaki dan, zajedno smo već šest godina i imamo dvoje djece. Sve je počelo zato što sam bila veoma napaljena i htjela sam da imam seks, ali je sve preraslo u vezu. Moj život se promijenio zbog toga. Svi planovi koje sam imala nakon srednje škole su pali u vodu, ali je vrijedilo".


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.