LIFESTYLE

Gola je trčala gradom za dragim i molila ga da joj vrati mobitel, jurnjavu potakle škakljive snimke

Avaz.ba

13.10.2017

Neobičan prizor zabilježili su građani koji su u čudu posmatrali nesvakidašnju trku.

Počelo je međusobnim optužbama za nevjeru, a završilo tako što je ona gola trčala gradom i molila dragog da joj vrati mobitel. Suština je to prizora iz paragvajskoga grada Enkarnasiona, koji su zabilježili zabezeknuti vozači i koji je tokom sedmice postao hit na YouTubeu. 

Policija je u međuvremenu otkrila i identitet para zatečenog u bizarnoj svađi, a lokalni mediji javnosti su otkrili da je do nesvakidašnje jurnjave došlo zbog inkriminirajućih snimaka. Naime, sudeći prema portalima, na objavljenoj izjavi golišave Grasijele (Graciela), njen dragi je shvatio da u mobitelu posjeduje snimke koje dokazuju njegov preljub, pa joj ga je oteo iz ruku i izjurio iz stana kako ih ne bi stigla objaviti na društvenim mrežama i(li) poslati zajedničkim prijateljima. 

Tako neodjevena odmah je potrčala za njim, što zato kako bi ga spriječila da video obriše, a što i iz straha da joj ne ukrade razne lozinke. 

To njeno pojašnjenje nije baš najbolje sjelo svim čitaocima tamošnjih portala, pa su brojni posumnjali da Grasijela nije rekla cijelu istinu, odnosno da je u mobitelu držala i materijale koji nipošto nisu bili za njegove oči. Bilo kako bilo...

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.