LIFESTYLE

Najzlobniji horoskop ikada: Koje su mračne strane vaše ličnosti

Avaz.ba

20.10.2017

Ovo je najdirektniji horoskop koji ste ikada pročitali. Bez cenzure i bez uvijanja! Pročitajte kakvi ste zapravo i koje su to mračne strane vaše ličnosti.

Ovan

Da, da, živite vi u ubijeđenju da ste bezgrešni. Samo su vaši postupci ispravni. E pa nije tako! U stvari ste bolesno posesivni i uvijek sa namjerom da drugima uskratite slobodu, dok svoju tako sebično poštujete. Nema trunke nježnosti u vašem ophođenju. Vi u ostalom ne vjerujete u horoskop.

Bik

Vi ste dosadni do nesnosnih granica. Vaša upornost kada imate cilj ubija stihijski. Kad vas neko izbaci iz ravnoteže u stanju ste svojim rogovima da probijete čelik. Ti naleti bijesa su za ludnicu.

Blizanci

Izdajice i tračare, eto to ste vi. Život bi vam bio monoton i prazan bez intriga i speltki koje konstruišete. Na život gledate površno i obično tražite nekome da se "priljepite" da vodi brigu o vama jer niste sposobni za samostalnost.

Rak

Vi živite po principu "Trpjet ću, čekat ću". Međutim, ne dao bog onoj drugoj strani da dočeka tih vaših pet minuta, vi se pretvarate u Lucifera – mučitelja i najstrašnijeg sadistu. Umijete vi jako dobro da naplatite vaše prolivene suze.

Lav

Arogantan narcis. U principu ovome i ne bi imalo još šta da se doda osim da vas opišemo kako sate provodite pred svojim ogledalom, ili kako ste željni da vaša pojava bude primećena bilo gdje. Patite od tog kompleksa više vrijednosti, a smiješni ste.

Djevica

Vi ste bolesnik od čistoće i urednosti. Vama niko i ne dolazi u goste jer je odavno uočena ta opsesivno-kompulzivna crta vašeg karaktera. Kod vas je i ljubav proračun. A računar ima veće emocije od vas.

Vaga

Toliko ste lijeni da cio dan možete provesti u pidžami, lažući vaše sagovornike kako ste baš sad u nekoj "gužvi". I hoće li ikada vaša odluka o nečemu biti konačna?

Škorpija

Toliko ste destruktivni, da ako vam jedna karika u lancu ne valja u stanju ste čitav lanac da pokidate. Imate tu sjajnu osobinu da kad tonete, tonete do dna, prepuštajući se, ali povlačite i sve sa sobom. Vaše osvete su vaš životni prioritet.

Strijelac

Vi ste poročni do te mjere da ste i sami postali svijesni svojih problema, ali propovijedate moral bez imalo srama. U emotivnom životu ste toliko nestabilni da ponekad niste sigurni pored koga se budite.

Jarac

Čist primjer goniča robova. I najbliži se ponekad pitaju imate li vi emociju i da li je to neki vid zdravstvenog problema. Prodali biste i roditelje za uspjeh u karijeri. Emocionalno ste potpuno nepismeni.

Vodolija

Volite da čeprkate po tuđem smeću. Sposobni ste da za sopstvene greške optužite druge, svaka čast na tome! Vas nije briga za druge, jer jelte, svijet je stvoren samo zbog vas.

Ribe

To samosažaljenje neće pomoći okolini da vas prihvati. Vi niste sposobni za samostalan život jer ste najveća kukavica horoskopa. Dobro, niste, samo prekinite više da cmizdrite. Ako vas je neko optužio da lažete, služite se proverenim metodama bježanja, to vam dobro ide.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.