LIFESTYLE

Google otkrio koji su najtraženiji kostimi ovog Halloweena

Avaz.ba

26.10.2017

Google Trends je otkrio koji kostimi su najčešće traženi za Noć veštica ove godine, a na prvom mjestu se nalazi Wonder Woman.

Kako je preneo Fortune, najnoviji Google Frightgeist sajt pokazuje rezultate koji se osvježavaju iz minuta u minut. U ovom trenutku, Wonder Woman predvodi listu. Gal Godot koja tumači DC heroinu u filmu, ove godine je napravila čudo za popularnost ovog lika, koja je oborila mnoge box office rekorde. Diana Prince će se inače vratiti i u nadolazećem Justice League ovog novembra.

Na drugom mestu liste se nalazi takođe DC ženski junak Harley Quinn, koju je Margot Robie (Robbie) igrala u Suicide Squadu. Nakon prva dva mjesta, lista postaje znatno manje specifična, pa se u top 10 pojmova još nalaze i klovn, jednorog, zec, vještica, miš, pirat, zombie i dinosaurus.

Popularnost klovna bi mogla da se prepiše i uspjehu filma IT, dok su zombiji uvijek aktuelna tema u svijetu gaminga i filmova.

Inače, iako je film Wonder Woman oborio brdo rekorda, on ipak nije uspio baš sve da impresionirao. Poznato je na primjer da Terminator, Titanic i Avatar režiser Džejmsa kamerona (James Cameron), nema baš visoko mišljenje o filmu i smatra da je on korak u nazad za Hollywood.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.