LIFESTYLE

Ostavila supruga i devetero djece zbog mladića iz Gambije

Avaz.ba

15.11.2017

Jedna Engleskinja ostavila je supruga i devetero djece zbog muškarca iz Gambije, kojeg je upoznala preko interneta, pišu britanski mediji.

Endi Hipvort (Andy Hepworth) (44) iz Hetton-le-Holea ispričao je za Sun kako ga je supruga Heidi (44) ostavila zbog Mahmadou Dživola (Mamadoua Jallowa) (30). Promjene je, kaže, počeo primjećivati u martu. 

- To je kriza srednjih godina. Počela je odlaziti u teretanu, solarij, tetovirati se i nositi haljine. Postala je grozna osoba. Bila je brižna majka puna ljubavi. Sada djeluje kao da ju je vanzemaljac opsjeo - kaže nesretni Andi, dodajući da joj je ljubavnik isprao mozak. 

Heidi, koja nikad nije bila u inozemstvu, prošlog je mjeseca otišla u Afriku kako bi bila s Mamadouom. 

- Upoznala sam mladića, ali to nije afera. Bilo je problema u braku. Razišli smo se. Zar žena ne može imati novu vezu? - komentirala je Heidi, koja je s Andijem u braku bila 23 godine. 

- Imala je troje djece iz prethodne veze, ali sam ih odgojio kao svoje. Potom smo dobili šestero vlastite djece - kaže Andi, otkrivši također da se prije pet godina odselio od Heidi, ali je, kaže, shvatio pogrešku i vratio se. Međutim, sada smatra da je ljubav između njih dvoje gotova. 

- Rekla je i učinila previše - kaže.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.