LIFESTYLE

Željela je po svaku cijenu postati Barbika, ovo je konačan rezultat

Avaz.ba

16.11.2017

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+6

Da je plastična hirurgija sa svojim učincima davno lišena trunke zdravog razuma, a u pojedinim slučajevima nesavjesnih ljekara i etike, pokazuje i slučaj ove djevojke.

Dok su pojedinačne “sitnice” poput dorade grudi, usana, botoksa, povećanja zadnjice, danas gotovo pa norma, ovakvi slučajevi i dalje izazivaju šok.

Anela An iz Poljske postala je živa Barbika, a kada je počela sa silnim operacijama, cilj joj je, kaže, bio da “maksimalno poveća svoju sličnost” sa poznatom lutkom.

Sve je počelo jednim sređivanjem nosa, a onda, kaže, nije mogla da se zaustavi. Ukupno, ovakav izgled koštao ju je preko 40.000 dolara.

Operacija je imala više nego što može i da se sjeti, ali insistira na tome da joj je struk prirodan.

Prirodno, postala je zvijezda medija u rodnoj Poljskoj, a odatle se priča o njoj raširila po svijetu.

- Svako ima neki kompleks, a ako imamo priliku da to sredimo, zašto ne bismo? - pita Anela u jednom gostovanju.

- Tako je i mene mučio nos, pa sam ga sredila. Onda sam se sjetila da bih mogla i grudi, rekla sebi “zašto da ne?” i tako je sve krenulo, - kaže Anela, koja tvrdi da je po zanimanju arhitekta i da se time i bavi, a da joj je Instagram samo zabava.

Isticala je u svojim gostovanjima i da joj popularnost nije cilj, da ne sanja o tome da postane "Playboy" zečica i da samo želi da radi na svojoj karijeri arhitekte. Ljudi joj ne vjeruju ni riječ, ali je zato redovno prate na Instagramu. A šta će dalje uraditi sa svojim planovima, vjerovatno će Instagram prvi i pokazati.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.