LIFESTYLE

Ispovijest osvajača džekpota: U godinu i po sam spavao sa 150 žena, proputovao cijeli svijet, a onda sam napravio zaokret

Avaz.ba

1.1.2018

Britanac 31-godišnji Met Majls (Matt Myles) iz Hereforda prije tri godine osvojio je Eurodžekpot od čak milion funti (oko dva i po miliona KM).

Novi život bogataša itekako mu je godio pa je Met po dobitku, odmah dao otkaz i počeo žestoko tulumariti. Novac je trošio na luksuzna putovanja i djevojke. Prema vlastitom priznanju, tokom proputovanja po svijetu, spavao je s najmanje 150 žena. 

Ekstravagantni životni stil 

No, čini se kako su divlji dani iza njega jer se razmetni mladi bogataš odlučio skrasiti sa svojom zaručnicom, 28-godišnjom Stejsi Edvards (Stacy Edwards) s kojom je nedavno dobio sina.

Njegovo bogatstvo danas se procjenjuje na iznos između 1,3 i 1,4 miliona funti, a prije samo nekoliko dana ovaj je milioner dobio najljepši uranjeni božićni poklon. 18. decembra ove godine njegova je zaručnica rodila njihovog sina kojeg je sretni par nazvao Džad (Jude), piše "The Daily Mail". 

Majls je ranije za britanske medije ispričao kako ga je strah od toga “da će se pretvoriti u problematičnog rasipnika koji se obogatio na lutriji” nagnao da obuzda ekstravagantni način života koji je vodio. U samo 18 mjeseci Met je spiskao čak pola miliona funti na zabavu, putovanja u 22 zemlje svijeta i dizajnersku odjeću. No, tvrdi kako je novac uspio vratiti.

U aprilu ove godine odlučio se kako će sebi priuštiti još jedno putovanje oko svijeta, ali ovog puta u potpuno drugačijem aranžmanu. Bez hrpe djevojaka i gomile luksuza, samo su on i Stejsi uživali u zajedničkim trenucima. Dok su putovali Azijom, doznali su i sretnu vijest o prinovi. 

Nažalost, uz sreću, par je u tim mjesecima osjetio i zabrinutost i strah jer su liječnici Stejsi saopćili kako beba ima rijedak oblik Spina Bifide, urođene deformacije leđne moždine. 

Zadnji put ‘partijao’ u Las Vegasu

Srećom, maleni Džad se rodio kao potpuna zdrava beba.

- Godina 2017. je bila najbolja u mojem životu. Rodio se moj sin, ženim se svojom najvećom ljubavi i najboljom prijateljicom, a i posao mi cvjeta. Život je sjajan! - kazao je Majls.

Priznao je, doduše, kako je sebi zadnji put dao oduška kad je s prijateljima otišao do Las Vegasa kako bi pogledali historijski meč između Flojda Mejvedera (Floyd Mayweather) i Konora Mekgregora (Connor McGregor). 

Iako posljednjih mjeseci živi miran porodični život, mediji se još prisjećaju njegove žestoke svađe s bivšom djevojkom, trenericom fitnessa, Karlom Čembrln (Carla Chamberlain), koja ga je 2015., nakon što ga je optužila da je preko društvene mreže Snapchat dobio poruku od druge žene, udarila u lice i zgrabila za testise. 

Par je nakon toga završio na sudu, a veza je okončana. Svi skandali sada su iza njega, poručuje Matt, i najavljuje vjenčanje za 2019., koja će, očito kao i 2017., biti također njegova godina.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.