LIFESTYLE

Neće im biti lako: Ove horoskopske znakove u februaru čeka ljubavni krah

Avaz.ba

27.1.2018

Slomljeno srce je jedna od onih stvari koje u životu treba da prođemo kako bismo spoznali osjećaj za gubitak i naučili da cijenimo ono što imamo. U februaru će se neki od znakova Zodijaka najvjerovatnije naći na ljubavnom iskušenju.

Vaga

Ovo je godina u kojoj će Vage shvatiti da koliko god pokušavaju da žive u ravnoteži, život nije uvijek fer i rezovi su potrebni. Ovo je problem s kojim se nosite još od djetinjstva i realno, izvor je svih vaših frustracija. U predstojećem mjesecu ćete napokon definirati sve svoje emocije, i reći jasno i glasno šta mislite, riješit ćete se nepotrebnog stresa i krenuti svježe iz početka. Vjerovatno ćete po putu izgubiti neke ljude u svom životu, jer ćete shvatiti kako "to nije to" i kako ste samo idealizirati harmoniju u svojoj glavi.

Vrijeme je da naučite da ne možete stalno biti najljubaznije i najdivnije i da ponekad treba da se borite za svoj lični, unutrašnji balans.


Blizanci

Za sve Blizance stiže mjesec promišljanja načina na koji pristupaju ljubavi i vezama. Blizanci će se odreći svojih loših navika traženja sopstvenog odraza u partneru i konačno će se suočiti sami sa sobom. Ovaj znak toliko dobro projektuje sebe na druge ljude, da čim se zaljube počnu da mijenjaju cijeli svoj život zbog druge osobe. Ali, ova navika često ne daje najbolje rezultate u ljubavi. Blizanci će napokon naučiti da se takmiče sami sa sobom i naučit će neke lekcije na teži, odnosno bolniji način. Ali, imajte na umu da vas vaša srodna duša čeka, čak i ako se ne dogodi u skorijoj budućnosti.


Škorpija

Škorpije najčešće sami sebi slamaju srce, iako je mnogo lakše bol svaliti na druge. Stvari koje će se u vašem životu odvijati početkom februara izazvat će ljutnju i sipat će svoj uobičajeni otrov svuda oko sebe. Ako ne obuzdate svoju destruktivnu energiju na vreme, mogla bi da se dogodi i veća šteta zbog koje ćete na kraju najviše vi da patite.

Pozitivna strana vaše destrukcije je nevjerovatna moć regeneracije. Nije tačno da gubici nisu korisni. Oni vas puno toga nauče ako se postavite pametno. Okrenite svaku promjenu u svoju korist i dočekajte proljeće sretniji nego ikada prije.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.