LIFESTYLE

Zabava u striptiz-klubu za učesnike bitkoin konferencije

Avaz.ba

1.2.2018

Jedan od najvećih skupova u svijetu o kriptovaluti bitkoin održan je u Majamiju, a završio je zabavom u poznatom striptiz-klubu.

Organizatori Sjevernoameričke bitkoin konferencije, s 5.000 učesnika i deset sati govora, pozvali su na druženje i umrežavanje u noćnom klubu, ne navodeći da je riječ o striptiz-klubu. 

Mada tokom same zabave za učesnike konferencije, koja je trajala do 23 sata, nije bilo striptiza, mnogi učesnici konferencije su se osjećali nelagodno, budući da su kelnerice služile pića u donjem vešu, prenijeli su danas svjetski mediji.

Nekim učesnicima konferencije ideja se ipak dopala. 

- Mi smo gomila tipova u 20-im godinama s mnoga para. Mi volimo gole devojke - rekao je jedan trgovac kriptovalutama iz Njujorka.

Većina učesnika konferencije nije bila toliko oduševljena, budući da se svijet kritpovaluta, kako ulazi na legalna tržišta, sve više suočava s ustaljenim pravilima ponašanja u poslovanju. 

Direktor "Dash Core Group", korporacije koja je sponzorisala događaj, rekao je da nije znao da je žurka zakazana u striptiz-klubu i dodao da je "duboko razočaran".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.