LIFESTYLE

Seksi mladi profesor matematike zaveo žene širom svijeta

Avaz.ba

4.2.2018

Robert Ligtvoet je 28-godišnji profesor matematike iz Holandije. Međutim, pored matematičkog znanja koje dobro zna da prenese, Robert učionice puni zahvaljujući harizmi i lijepom fizičkom izgledom. Nedavno se jedna od njegovih učenica, pohvalila na sajtu boredpanda.com ljepotom i seksipilom svog profesora.

Robertova životna priča je veoma zanimljiva. Naime, nakon što je završio fakultet za matematičke finansije, odlučio je da ne potraži odmah posao već da putuje.

- Otišao sam na putovanje Australijom, Novim Zelandom i južnoazijskim državama koje je trajalo 17 mjeseci. Tokom putovanja naučio sam mnogo o sebi te sam odlučio da se posvetim profesuri kada se vratim u Holandiju. Volim da predajem i volim matematiku, pa sam odlučio da ću biti sretniji kao profesor, nego kao radnik u finansijskom sektoru - rekao je Robert.

Pored matematike, putovanja i avantura, Robert je zaljubljenik u odijela.

- Otkad sam odgledao ‘Kako sam upoznao tvoju majku’ postao sam opčinjen odijelima, pa sam došao na ideju da ih nosim na za to neobičnim mjestima - kaže on.

Ovaj hobi doveo ga je i do mode, pa je postao zaštitno lice jednog brenda i odgovorno lice za njihov marketing.

Robert danas uživa u poštovanju svojih učenika, ali i pažnji djevojaka širom svijeta koje nisu imune na njegov šarm i prijatan izgled.

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.