LIFESTYLE

Dječak preživio nakon što ga je stric pregazio automobilom

Blic.rs

16.2.2018

Dječak Kaleb iz Brazila pukim čudom je preživio kada ga je stric pregazio dok je sjedio ispred njegovog automobila.

Šokantni video snimljen je u Brazilu u Santa Katarini, a na kojem se vidi maleni Kaleb koji sjedi ispred automobila i bezbrižno se igra.

U sljedećem trenutku vidi se da njegov stric razgovara sa Kalebovim ocem, a pošto nije bio svjestan gdje je dječak, sjeo je u vozilo i prešao preko dječaka. Niko nije bio svjestan gdje se Kaleb nalazi.

Dječak se pod pritiskom automobila savio uz zemlju i samo podigao kada je automobil prošao. Nevjerovatno, ali čini se da Kalebu nije zafalila ni dlaka s glave.

- Brat mog muža je bio kod nas i nakratko je na kapiji porazgovarao sa suprugom. Kada su otišli do gepeka automobila, Kaleb je izašao s njima na ulicu, ali to niko nije primijetio. Dok je suprug bio u garaži brat ga je pozvao i rekao mu da ide i on je otišao do kapije da ga isprati. To je bio momenat kada je moj suprug vidio da je Kaleb ispod automobila - rekla je Kalebova majka, koja je dodala da je nakon toga Kaleb potrčao ocu u zagrljaj.

Kada su vidjeli na snimku šta se desilo nisu mogli da povjeruju da je iz svega Kaleb prošao nepovrijeđen, prenosi blic.rs.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.