LIFESTYLE

Majka na neobičan način zarađuje novac: Prodaje svoje mlijeko bodibilderima

CdM

3.3.2018

Dvadesetčetverogodišnja majka sa Kipra Rafaela Lamprou otkrila je prilično neobičan i pomalo bizaran izvor zarade. Prije sedam mjeseci, ona je rodila sina Anjela.

Međutim, dnevno ima oko dva litra mlijeka, što je previše za njenog sina. Ona je, zbog toga, višak izdojenog mlijeka ostavljala.

Počela je da sakuplja izdojeno mlijeko i da putem interneta traži mlade majke kojima bi donirala svoje mlijeko. Ono što se, međutim, dogodilo doprinosi već pomenutoj bizarnosti cijele priče.

Na Rafaelin oglas počeli su da se javljaju muškarci. Neki su tvrdili da im je majčino mlijeko potrebno zbog jačanja mišića, pošto su na strogoj bodibilderskoj ishrani. Drugi očigledno imaju fetiš na to.

Poslije nekog vremena, Rafaela je odlučila da pokrene sopstveni biznis i da prodaje svoje mlijeko putem interneta.

Trideset mililitara svog mlijeka Rafaela naplaćuje jedan euro. Do sada je prodala 500 litara mlijeka i zaradila više od 5.000 eura.

- Ne znam šta ti muškarci rade s mlijekom. Kažu da je ono dobro za njihovo tijelo. U početku mi je sve to djelovalo pomalo čudno, ali sam otvorenog uma - priča Rafaela.

Koliko dugo misli da ostane u “biznisu”, ni sama ne zna, mada priznaje da ima podršku supruga, kao i da je postala pomalo zavisna.

Pokrenula je i Facebook grupu preko koje pronalazi kupce, i izbjegava one koji se čudno ponašaju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.