SAVJETI

Ovo su tri najdjetinjastija horoskopska znaka

Index.hr

16.4.2018

Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvatati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem naučniku.

Djetinjasti ljudi su noćna mora, pogotovo ako s njima želite razgovarati kao odrasla osoba. Svako od nas u sebi ima nešto djetinjasto, ali kad je riječ o ovim horoskopskim znakovima, djetinjasto je baš sve:

Ovan

Odgovornost i zrelost su za Ovna strani pojmovi. Obožavaju život i svemu pristupaju kao da to rade prvi put, zbog čega su uvijek puni entuzijazma, ali uz njihovu djetinjastu narav dolaze i loše stvari - često su jako sebični, predirektni i brzopleti. Ne razmišljaju prije nego što nešto izlanu, a kad shvate da su možda bili u krivu, započinju svađu da ne moraju priznati svoju grešku.

Blizanci

Neodgovorni, neodlučni, skloni kašnjenju na dogovore i čuđenju ako se neko ljuti jer su zakasnili. Počinju stvari koje nikad ne dovrše, a često im nešto što ih trenutno zanima toliko okupira da zaborave na vrijeme, obaveze i dogovore. Brzo im postaje dosadno i traže nova uzbuđenja, što može biti vrlo problematično u vezama.

Škorpija

Možda najgori horoskopski znak kad je u pitanju djetinjasto ponašanje. Škorpije su izrazito zrele i razumne - dok je sve po njihovom. Čim nešto krene onako kako Škorpija nije zamislila, raspoloženje osoba rođenih pod ovim znakom se mijenja, postaju svadljivi i agresivni i ponašaju se kao malo dijete koje nije dobilo lizalicu na kasi.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.