ZNA LI KRALJICA?

Jeziva tajna Megan Markl: Mi smo u krvnom srodstvu sa Džekom Trbosjekom

Kurir.rs

20.5.2018

Na britanskoj televiziji Kanal 4 (Channel Four) nedavno je prikazan dokumentarac u kom se tvrdi da da je nova vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl (Meghan Markle), u direktnom krvnom srodstvu sa zloglasnim sadistom ubicom Džekom Trbosjekom!

Dokumentarac se bavi prvim američkim serijskim ubojicom H. H. Holmsom (Holmes), za kog se vjeruje da je Džek Trbosjek. Holms, inače ljekar, ubio je krajem 19. stoljeća su svom hotelu u Čikagu, koji je prozvan Dvorac ubistva, najmanje devet žrtava, a vjeruje se da ih je bilo i preko 200!

Jedan period je boravio u Londonu kao ljekar i baš tada je harao brutalni ubica Džek Trbosjek, pa ima mnogo teorija da je to bio baš on. 

Advokat Džef Madžet (Jeff Mudgett), rođak Megan Markl, od jučer vojvotkinje od Saseksa, potvrdio je tu teoriju za britanski tabloid "Daily star"i dodao da su se ovim bavili CIA, FBI i Skotland jard.

- Analizom rukopisa utvrđeno je da je Holms bio Džek Trbosjek, a on je naš daleki predak. Megan je u krvnom srodstvu s Holmsom. Nisam siguran da li to zna britanska kraljica. Nisam ponosan na našeg pretka. Vjerovatno nije ni Megan - rekao je Madžet.

Dokumentarac je u Britaniji prikazan u utorak i izazvao je brojne reakcije. Članovi Kraljevske porodice odbili su ga komentirati.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.