LIFESTYLE

Učenica pokazala haljinu za maturu pa je dečko izvrijeđao: Pokazuješ previše kože

Avaz.ba

25.5.2018

Medison Vitam (Madison Witham), 16-godišnjakinja iz američke savezne države Indijane, još je prošli mjesec privukla pažnju svjetskih medija kada je na društvenim mrežama objavila da je ostavila dečka, nakon što joj je on rekao da u haljini za matursku večer 'izgleda kao drolja'.


Ona mu je tada poslala fotografiju haljine koju je planirala obući na matursku zabavu, no on joj je odmah napisao kako 'pokazuje previše kože' te da 'izgleda kao drolja'. Iako djevojka nije otkrila identitet mladića koji joj je to rekao, učinio je to kasnije njen otac, otkrivši kako je riječ o 19-godišnjem Justiceu Championu, sinu lokalnog policajca.

Madison je kasnije objavila kako ipak neće ići na matursku večer, ali je odlučila pokazati haljinu koja je privukla toliku pažnju.

– Ovo objavljujem da mi se ljudi skinu s leđa, ne tražim više pažnje – napisala je djevojka, koja je objavom fotografija haljine dobila upravo suprotno. Sada svi ponovno pišu o njoj i još se više čude, jer haljina uopće ne izgleda onako kako ju je mladić opisao.

Ili, ipak ,pokazuje previše? Bilo kako bilo, takvu reakciju nijedna djevojka ne zaslužuje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.