ZANIMLJIVOSTI

Iz šale tražio gole fotografije kad je naručivao pizzu, dobio odgovor kojem se smijao pet minuta

Tajler Torej

Index.hr

20.6.2018

Tip koji je od Pizza Huta u svojoj narudžbi zatražio "gole fotografije" dobio je odgovor kojem se ni najmanje nije nadao.

24-godišnji Tajler Torej (Tyler Torrey), iz Sevarda na Aljasci, krajem maja bio je u hotelu i odlučio naručiti pizzu iz lokalnog Pizza Huta. Čisto iz fore, u "uputama za dostavu" online napisao je neka mu pošalju gole fotografije, samo da vidi hoće li dobiti odgovor.

I dobio ga je. Uz pizzu koju je naručio dobio je i jednu bez umaka, sira i priloga - golu pizzu. Član osoblja Pizza Huta uz poruku u kutiji dodao je i smajlić.

- Dostavljač nije rekao ništa, a nisam ni ja. Nisam očekivao da će se išta dogoditi kad sam napisao da pošalju gole fotke. Mislio sam da će se osoba koja će to čitati u najboljem slučaju nasmijati, a u najgorem uvrijediti - rekao je.


- Zadnje što sam očekivao je da će Pizza Hut moju šalu odvesti korak dalje. Nikad nisam pisao ništa smiješno u uputama. Smijao sam se dobrih pet minuta - dodao je.

- Tijesto je bilo besplatno i zapravo sam ga pojeo pola. Mislio sam da će mi naplatiti dvije pizze, ali nisu - zaključio je mladić koji je priču podijelio i na Redditu gdje je postala hit.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.