VELIKA BRITANIJA

Uzeo bebu u naručje, rekao joj: 'Volim te', zaspao i preminuo

Majk Holingvort

24sata.hr

20.6.2018

Majk Holingvort (Mike Hollingworth, 42) poljubio je svog sina Sonija (Sonnie), starog svega osam mjeseci, prije nego je zaspao s malenim u naručju i nije se više nikad probudio.

Majk je bio DJ, živio je sa djevojkom Holi Bridžvater (Hollie Bridgewater, 21) i njihovim zajedničkim djetetom, malenim Sonijem u engleskom gradu Grimsbi. Preminuo je u subotu mirno u snu, rekla je ožalošćena i utučena Holi. Tješi je jedino činjenica što je posljednja osoba koju je Majk zagrlio bio upravo Soni pa će za nju on zauvijek živjeti u njihovom sinu.

U videu, koji samo rijetkima neće na oči izmamiti suze, a kojega je objavila Majkova porodica, vidi se kako Soni ljubi fotografiju svog tate jutro nakon njegove smrti. Majk je bio poznat kao dobričina, svi su ga voljeli. Kao DJ Giddy bio je poznata osoba u noćnom životu svog grada.

- Gledala sam ga dok je ležao. Mislila sam da spava. A on je zapravo umirao meni pred očima, prisjetila se slomljena Holi i dodala - Soni je još tako malen i ranjiv. Majk neće biti na njegovom prvom rođendanu, na njegovom prvom Božiću. Sve je to tako grozno.

Naglasila je da Majka nikad neće zaboraviti, kao i da je Soni njegova kopija pa ju tako stalno podsjeća na njega.

Uzrok njegove smrti još uvijek nije poznat.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.