ZANIMLJIVO

Ispovijest starijeg muškarca koji se zabavlja sa mlađim djevojkama: One nisu sa mnom zbog novca

Telegraf.rs

17.7.2018

Muškarci koji su stariji često imaju dosta mlađe djevojke i razlika u godinama ne sprečava ih da uživaju zajedno – ma koliko to društvo osuđivalo.

Biznismen Maks (Max) ima 51 godinu, vlasnik je lanca hotela i terena za golf i uživa već nekoliko godina u društvu mladih djevojaka. On je odlučio da potraži društvo online nakon što je vidio kako takvi odnosi funkcioniraju. Pridružio se sajtu koji povezuje uspješne muškarce sa prelijepim mladim ženama.

Kompanija se brine o tome da su svi korisnici registrirani prije nego im dozvole da stupe u kontakt, razmjene slike i dogovore susret. Maks je priznao da su ga oduvijek privlačile mlađe djevojke, ali je to držao u tajnosti.

- Upoznao sam mnogo lijepih i pametnih žena koje imaju toliko potencijala da izgrade uspješne karijere. Imao sam dvije duge veze, a trenutno sam samo u jednoj. Moja porodica zna da ja volim mlađe djevojke, ali ne i način na koji ih ja upoznajem, rekao je Maks. 

Iako mnogi kažu kako je on u ovakvim vezama samo zbog seksa, Maks to negira i kaže da mu je sada bitno prijateljstvo i mentorstvo. Voli da mu djevojke prave društvo na putovanjima i da pored njega stiču nova iskustva i vide nova mjesta. On djevojke vodi na razne događaje i u šoping. Iako ima seks sa djevojkama sa kojima je, kaže da to nikada ne zahtijeva od njih.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.