ZANIMLJIVOSTI

Prisjelo joj ljetovanje: Uplakana Jelena objavila potresnu priču o svom mužu koji je vara s mladom hostesom

Screenshot

Telegraf.rs

21.7.2018

Jelena Kolotilova, žena iz ove internet-senzacije, otvorila je Youtube kanal „MAMA Otličnika” (mama odlikaša) prije tri godine, a snimak pod nazivom "Ispostavilo se da me muž vara. Koliko može biti opasan all-inclusive odmor” učinio je da ova 54-godišnja domaćica iz Krasnodara (1.500 kilometara od Moskve) postane instant Youtube senzacija.

Snimak je pogledalo više dva miliona ljudi za tri sedmice. 

Niko nije mogao predvidjeti da će 54-godišnja domaćica nadmašiti mlađu generaciju popularnih „jutjubera” u svojoj porodici, jer i njeno troje djece imaju izuzetno veliki broj pregleda na svojim kanalima. 

Žalosno otkriće koje je Kolotilovoj uništilo život (i pokrenulo dramu koja je od nje načinila zvijezdu) dogodilo se 24. juna, kada je 54-godišnja žena dobila potvrdu za svoje sumnje da je muž vara. Pogođena, ali ne slomljena, prevarena žena je snimila prvih nekoliko minuta svoje ozlojađenosti kamerom i objavila ovaj snimak na Youtubeu.

- Svaki put kad dođemo u Anapu (ruski grad na obali Crnog mora poznat po ljetovalištima), Mihailovič (Kolotilova svog muža zove po patronimu) poludi. Odlazi u taj "Akapulko" (lokalni kafić) i tamo ostaje po ciijeli dan, po cijelu noć, iako se lokal zatvara u ponoć. Pretvara se da se vratio kući, ali kada svi legnemo na spavanje, on izlazi. Noćas nije ni došao kući. Doručkovala sam i vraćala sam se (u hotel)... Igrao je stoni tenis sa hostesom, djevojkom impresivnih dimenzija, koja je veća od mene. A ona mi kaže: "Zdravo, mama", osmjehnula sam se i prošla pored njih. To je totalna sramota - priča vidno uznemirena žena u kameru, dok njena kćerka bez riječi leži na krevetu u pozadini.

Iako Kolotilova nije ni na koji način dokazala da je muž vara i cijela drama počiva na njenoj interpretaciji, srceparajući videosnimak je postigao veliku popularnost sa 2,2 miliona pregleda u kratkom periodu. Tako je njen Youtube kanal, koji je inače specijaliziran za snimke o kuhanju i druge svakodnevne domaćinske stvari, postao je porodična saga ispunjena dramom i bolom.

I nevjerni muž završio u video snimku ( Screenshot)

- Reći ćete: Jelena Pavlovna samo privlači pažnju. Ne, ne radi se o tome, to je stvaran život. Stvaran život - kaže Kolotilova na kraju svog tužnog snimka o muževljevom nevjerstvu.

Ubrzo nakon toga Kolotilova je otkrila da se njena novostečena slava širi van granica Youtubea i otima kontroli.

Veliki TV kanali i lokalne novine počeli su joj se obraćati i, kako tvrdi, čak su joj nudili novac za intervju. Ona nastavlja odbijati sve ponude, ne krijući prezir prema svoj toj medijskoj pažnji. 

- Jeste li poludjeli?! Ne želim nikakve intervjue. I tako mi je muka od svega, a vi mi samo šaljete poruke. Kako da ne, doći ću (u TV studio) da se sramotim pred cijelom zemljom - kaže ova žena u videosnimku pod nazivom „TV kanali me napadaju!”

Bio nevjeran ili ne, muž ove gospođe je izgleda nehotice otvorio novo poglavlje u životu svoje žene i pretvorio je u novu zvijezdu Youtubea... sa slomljenim srcem.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.