RAZLOZI

Horoskop otkriva zašto neki vole u planine, a neki na plažu

Arhiv

24.sata.hr

22.7.2018

Ovan

Izležavanje na plaži i upijanje sunca za Ovna nije odmor. Ovnovima treba avantura i uzbuđenje. Kako bi napunili baterije za dalje, njima na odmoru treba puno akcije kako bi iskoristili svu onu netaknutu energiju koja ih inače čini nemirnima i razdražljivima.  
Oni trebaju iskoristiti svu svoju energiju na odmoru kako bi se mogli vratiti u svoj svakodnevni život svježi i puni energije. 

Bik

Na koji god tip odmora se Bik odlučio, očekuje pe potpuni kraljevski tretman. Obožavaju kad ih drugi tetoše pa je logično da se neće previše udaljavati od kuće. Za odmor često biraju mjesta na kojima ljetuju već dugi niz godina ili neko mjesto gdje se osjećaju kao kući.

Blizanci

Za Blizance pravi odmor uključuje potpunu uslugu za tijelo, um i duh. Po prirodi su znatiželjni i rođeni istraživači, tako da će obići sva mjesta koja su im zanimljiva, ali ne kao turisti, samo gledajući, oni će uključiti mozak i istražiti sve što ih zanima. 



Rak

Raka je najteže izvući iz kuće, ali bez obzira na to on treba uzbuđenje u životu. Ako ste Rak i imate tjedan ili dva godišnjeg, podijelite vrijeme na dva dijela - onaj period koji ćete provesti kod kuće i onaj koji ćete putovati.

Lav

Lavovi na godišnjem ne traže samo ugodu, oni žele biti zadivljeni. Kod Lavova pojam godišnjeg odmora je usko vezan uz vrhunski luksuz. Za njih samo najbolje.

Djevica

Za Djevicu je jako teško, skoro pa nemoguće, otići na pravi godišnji. Pogotovo kad je u pitanju mentalni odmor. One konstantno rade, planiraju i propituju. Čak i kad su najljepšem mjestu na svijetu, okružene mirom i svim životnim ugodama, one će pronaći nešto zbog čega će se brinuti.


Vaga

Vaga obožava kulturu. Obožava istraživati nova mjesta, upoznavati nove ljude i raditi nove stvari koje će ih upotpuniti kao osobu. Najbolji godišnji za Vagu je posjet nekom velikom gradu na drugoj strani planeta. Godišnji koji se bazira na plaži i kupanju je neće toliko ispuniti kao istraživanje vinskih cesta u Francuskoj.

Škorpija

Kad Škorpija čuje riječ putovanje, prvo joj pada na pamet neki lik iz knjiga Džeka Londona (Jack; Zov divljine, Priče s Južnog mora...). Ovaj znak će prvi zakoračiti u divlju džunglu ili uputiti se istraživati skrivene podzemne špilje. Putovanja koja bi drugim znakovima utjerala strah u kosti će oduševiti vrtoglavo hrabru Škorpiju.

Strijelac

Ako tražite dobrog suputnika za veliku avanturu, ne tražite dalje. Strijelac inače živi za avanture i putovanja. Oni uvijek traže nova iskustva koja će im obogatiti život - od penjanja na najviše svjetske vrhove do stopiranja od oceana do oceana. Sa Strijelcem, najteži dio godišnjeg je natjerati ih natrag doma. Da mogu, cijeli njihov život bi bio jedna velika životna avantura.


Jarac

Ako idete na godišnji s Jarcem, znajte da ćete imati popunjen raspored. Za Jarca godišnji mora biti pun iskustava koji obogaćuju njihov intelekt i duh. Ako idete u neki grad, Jarac će se potruditi da obiđete sve muzeje i povijesno bitna mjesta, a idealni odmor za njih je edukacijsko putovanje nakon kojeg će se osjećati kao da su naučili sve što su mogli o nekoj temi.

Vodolija

Vodolija već ima popriličnu listu stvari koje žele na godišnjem napraviti i mjesta koje žele posjetiti. Ovaj znak je onaj znak koji želi sve. Vodolija će biti zadovoljna godišnjim koji je provela ispijajući kavu u maloj knjižari u Bostonu isto kao i sa istraživanjem Japana.

Ribe

Kao morskom znaku, Ribama je najdraži odmor na nekom tropskom otoku. Veliki sanjari koji se obožavaju izležavati i uživati u miru i tišini će se najbolje odmoriti na nekoj pješčanoj plaži ili na obali malog jezera. Na godišnjem će ih pokrenuti aktivnost kao što je surfanje, ronjenje ili veslanje. Ali, Ribe se na godišnjem najviše žele opustiti i uživati u sanjarenju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.