PODRŠKA

Dok je tata obavljao nuždu na benzinskoj pumpi, kćerkica napravila šou: "Samo naprijed, odlično ti ide"

www.byclintedwards.com

Avaz.ba

25.7.2018

Ako iko zna šta znači potpuni manjak privatnosti, to su roditelji. Ovaj tata je na teži način naučio da ni u toalet nije baš jednostavno otići.

Na porodičnom putovanju zatekao ga je proljev, a kako se na benzinskoj našao sa svojom četverogodišnjom kćerkom, nije imao izbora nego je i nju poveo sa sobom u toalet.

Dok se on borio s probavom, njegova kćerkica Moana zabavila se navijanjem, otkrio je Klint Edvards (Clint Edwards) na svom blogu "No Idea What I'm Doing: A Daddy Blog".

Bravo, tata! Bravo. Izbacio si dvije kakice. Sad tri kakice. A meni su četiri godine - dovikivala mu je ona veselo.  

Klint je ipak cijelu situaciju uspio prikazati na zabavan način i osvrnuti se na podršku koju mu je pružila njegova ljubimica.

- Nikad u životu mi niko nije pokazao toliko potpore. Čak je komentirala veličinu, miris i zvukove. Pohvalila je i moju radnu etiku: "Zaista se trudiš. Samo naprijed tata, ide ti dobro", a na kraju mi je čak i zapljeskala -  piše on.  

Objasnio je da joj je ideju o navijanju vjerovatno dalo to što on i njegova supruga navijaju za nju dok je uče ići na tutu.

Kad ja navijam za nju doma, to je normalno, ali kad zamijenimo uloge u javnom toaletu, to je jednostavno neugodno. Osobito kad se čovjek u susjednom odjeljku jedva suzdržava da ne zaplače od smijeha - kaže on.  

Između ostalog, nazvala ga je "robotom koji prdi kakicu". Tek kad su stigli na odredište, Klint je supruzi otkrio zašto se toliko dugo nisu vraćali s benzinske.

Kad je dovršio priču, potapšala ga je po nozi i rekla: "Dobar posao, tata."

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.