ZANIMLJIVOSTI

Droga, alkohol, PTSP: Kako su propadale ''Disneyjeve'' zvijezde

Instagram

Index.hr

25.7.2018

Demi Lovato nije prva bivša ''Disneyjeva'' zvijezda koja je pokleknula pod teretom slave s kojom se susrela još u djetinjstvu.

Demi se probila ulogom u dječijem TV šouu "Barney and Friends", a nakon toga ju je ''Disney'' uzeo pod svoje. Glumila je lik Šarlot Adams (Charlotte Adams) u seriji "As The Bell Rings", zatim u "Sonny with Chance" te u filmu "Camp Rock", u kojem je kroz lik pjevačice u usponu pokazala svoje odlične glasovne mogućnosti.

Lindsi Loan

Lindsi Loan (Lindsay Lohan) kao da je postala sinonim za propale dječije zvijezde Holivuda. Ona je svoju glumačku karijeru počela sa samo 10 godina u sapunici "Another World", a njen diznijevski put počeo je sa samo 11 godina - 1998. u "Zamki za roditelje", gdje je glumila sestre bliznakinje Eni (Annie) i Hali (Hallie). 

Godine 2003. glumila je u "Freaky Friday", a 2005. u filmu "Herbie: Fully Loaded". Sve to vrijeme se, poput većine ''Disneyjevih'' talenata, bavila i muzikom. Njena ovisnost o drogama, alkoholu i seksu oduvijek je bila javna tajna, a sve je potvrđeno kad se 2007. godine prvi put prijavila u rehabilitacijsku kliniku.

Majli Sajrus

Majli Sajrus (Miley Cyrus) jedna je od najvećih ''Disneyjevih'' zvijezda koja je od samog djetinjstva pod ogromnim povećalom javnosti. Ona se 2005. godine proslavila ulogom u ''Disneyjevom'' šouu "Hannah Montana". U kasnijim godinama puberteta počela je otvoreno govoriti o eksperimentiranju raznim drogama i ovisnosti o alkoholu. 2015. godine, kad je imala samo 22 godine.

Selena Gomez

Selena Gomez karijeru je, poput Demi Lovato, počela u seriji "Barney and Friends", a "Disney" ju je 2007. angažirao da glumi lik Aleks Ruso (Alex Russo) u seriji "Wizards of Waverly Place", koja se emitirala pet godina. Pojavljivala se i u seriji "Hannah Montana" te u popularnoj "The Suite Life of Zack and Cody". Glumila je i u ''Disneyjevom'' filmu "Princess Protection Program" 2009. godine. Zatim se ozbiljnije bacila u muzičke vode, gdje je redala hit za hitom, a pozornost je privukla i svojom turbulentnom vezom s Džastinom Biberom (Justin Bieber).

Britni Spirs

Britni Spirs (Britney Spears) je kasnije ostvarila zavidnu muzičku karijeru i titulu pop princeze pa je malo ko doživljava kao ''Disneyjevu'' bivšu zvijezdu, no ona je upravo to. Rani doticaj sa slavom utjecao je i na njen privatni život. Godine 2007. doživjela je psihički slom i obrijala glavu te nakon toga privremeno izgubila skrbništvo nad svoja dva sina. Njen otac otad do danas ima potpunu kontrolu nad svim njenim poslovnim odlukama.

Kristina Agilera

S Britni je u "Disneyjevom Micky Mouse Clubu" bila i Kristina Agilera (Christina Aguilera), koja je kasnije postala njena najveća konkurencija. Godine 2011. počelo se pričati o njenim problemima s alkoholom, zbog čega su je prijatelji molili da krene na rehabilitaciju, što ona, koliko se zna, nikad nije učinila.


Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.