STIL

Novi suludi trend: Grudi povećajte zubnom pastom

Instagram

Index.hr

3.8.2018

 Svako malo odnekud se pojavi neki bizarni "beauty trik" za koji se neko kune da pomaže. Tako je bilo onih koji su tvrdili da nema ništa bolje od 100 slojeva lažnih trepavica ili usisavanja usana kojekakvim pomagalima, a u posljednje vrijeme youtuberice mažu grudi pastom za zube kako bi ih povećale.

Ne zezamo se.

Sve je počelo kad je youtuberica pod imenom "Naturalbeauty55" objavila video pod nazivom "Učvrstite obješene grudi u samo pet dana pomoću zubne paste". U videu je pomiješala pastu za zube, brašno, krastavac i jaje te smjesom trljala grudi tri do četiri minute.


Nije pokazala nikakve fotografije kojima dokazuje da njen trik zaista pomaže, tvrdi da je razlika ogromna.

- Jednostavan je, prirodan i učinkovit način kako učvrstiti grudi koje vise. Poput magije je- tvrdila je.

Nakon nje beauty blogerica Roxy Brilange miješala je pastu za zube i vazelin, no ona se požalila da ne vidi promjene.


Direktor londonske klinike za estetske operacije Christopher Inglefield za britanski je Metro izjavio da pasta za zube ne može i neće povećati grudi

- Nažalost internet je pun lažnih savjeta, vazelin i pasta za zube su obična glupost- rekao je.

A ako mislite da su ljudi koji mažu grudi pastom za zube glupi, što biste rekli o onima koji je koriste kao test za trudnoću? Jer i oni postoje. Test funkcionira tako da malo paste za zube stavite na tanjir, a onda dodate svoj urin. Prema onima koji zagovaraju test, pasta za zube promijenit će boju ili se početi pjeniti ako je žena trudna. Prema ginekolozima, to će se dogoditi zbog kiseline u urinu, koja nema baš nikakve veze s trudnoćom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.