ZANIMLJIVOSTI Iznajmljuju luksuzne jahte za gotovo 135 hiljada eura po sedmici

Kako superbogati koriste luksuzne jahte da bi varali žene u tajnosti

Index.hr
09.08.2018 19:25

Foto: Instagram

Mega bogati muškarci iznajmljuju luksuzne jahte za gotovo 135 hiljada eura po sedmici, samo kako bi na njih dovodili ljubavnice i prostitutke te varali svoje žene, piše The Sun.

Posada i članove super jahti priznali su kako bogati biznismeni, uključujući vlasnike brodova, šalju svoje partnere na šoping putovanja kako bi neometano uživali na moru. Osoblju koje radi na takvim jahtama plaćaju pozamašne svote da bi čuvali njihove tajne te brzo i potiho mijenjali plahte.

Bruk Legton (Brooke Laughton), koja radi kao stjuardesa na megajahtama rekla je: - Naše osoblje na obali bit će u kontaktu kako bi osiguralo da prostitutke nestanu prije nego što im se žene vrate. U tom 20-minutnom razdoblju moram promijeniti sve plahte i riješiti se svih znakova da je netko drugi bio tamo, poput kondoma. Odvratno je. Toliko odvratno. - kazala je Bruk.

#travel #travel #bermuda #sunset #sailing

A post shared by Brooke Laughton (@brookelaughton) on

- Morate se praviti blesavi. No to ima svoju cijenu. Pitate se koje su vaše moralne vrijednosti ako ste sudionik u nečemu takvom -  kazala je 27-godišnjakinja za New York Post.

- Mark Kronin ( Mark Cronin), koji je stvorio američki reality show Ispod palube (Below Deck), kaže da je standardno da brod ima dvije konfiguracije - jednu za supruge, a drugu za ljubavnice.  - Uobičajeno je da posada između posjeta mijenja dekoracije - uklanjaju fotografije i mijenjaju plahte - dodao je Mark. 

- Neki ljudi misle kako im je to dalo dozvolu da se ponašaju kao kreteni. Čitav taj koncept u kojem osoblje ne može reći ne jer plaćate masne pare... Da biste se uopće osjećali kao da dobivate vrijednost za novac, morate biti zahtjevni - govori Mark.

Jedan otac stjuardesi je platio 1500 dolara za tajnost, nakon što je na jahtu u Majamiju nedavno doveo tri prostitutke. Ursula Ebinger (22) rekla je kako je muškarcu sređivala brod za ženu i dvoje djece, no sljedeći vikend došao je s tri prostitutke.

Drugi radnici priznaju kako neke mušterije zahtijevaju ilegalne droge, ali neki imaju i još čudnijih zahtjeva. Jedna porodica tako je tražila da im helikopterom dostave Dominos picu.
NA VRH