POTOPLJENI OBJEKT

Istraživač Bermudskog trokuta i lovac na blago misli da je našao dokaz da su Zemlju posjetili vanzemaljci

Printscreen

Avaz.ba

10.8.2018

Lovac na blago Darel Miklos (Darell), koji istražuje dubine Bermudskog trokuta koristeći mapu koju je načinio astronaut NASA-e Gordon Kuper (Cooper), otkrio je nešto vrlo misteriozno te tvrdi da je to dokaz da su regiju posjetili - vanzemaljci.

Miklos je istraživao stotinu magnetnih anomalija koje je na mapu stavio astronaut Kuper da bi se lakše locirali nestali brodovi u Karipskom moru. Brojna Miklosova otkrića mogli ste gledati na Discovery Channelu, tačnije u emisiji "Cooperovo blago". Ali u posljednjoj epizodi desilo se nešto zaista čudno. 

Miklos je zaronio s namjerom da pronađe prastari broj, ali, kako kaže, pronašao je nešto što ne liči ni na šta što je vidio u životu. Neidentificirani potopljeni objekt USO je ogroman, a na snimku vidimo kako ga je Miklos pronašao.

- Ne znam šta je ovo. Ne liči na potopljeni brod. Ne liči ni na šta prirodno - izjavio je on. 

Kada je, nakon izrona, provjerio mapu, vidio je da na njoj piše "neidentificirani objekt", a ne "potopljeni brod", kao na drugim lokacijama. 

- On je morao misliti da je ovo nešto s drugog svijeta. Gordon je vjerovao u vanzemaljce. Vjerovao je da su nas posjetili gosti s drugih planeta i vjerovao je da su birali određene dijelove svijeta - kazao je Miklos.

Gordon Kuper, inače, bio je prvi Amerikanac koji je prespavao u svemiru i prvi koji je u svemir otišao dva puta. Preminuo je 2004. godine, a prethodno je svoju mapu dao Miklosu. 

Miklos je uz pomoć nje pronašao brojne potopljene brodove, vrijedne milione dolara. Ali šta ako je zaista pronašao vanzemaljski brod... 

- Želim ga istražiti, želim da vidim šta je to. Možda jeste nešto prirodno, neko čudo... Ipak, moram ga detaljnije istražiti. Moram, jer kad se sjetim šta mi je sve Gordon pričao o vanzemaljcima... - zaključio je Miklos.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.