LJUBAV I VEZE

Djevojka iz Kalifornije želi ozvaničiti vezu s bračnim parom

Screenshot

Good Morning Britain

11.8.2018

Lindzi Šopt (Lindsay Schoept, 27) iz Kalifornije u vezi je s bračnim parom Strup (Stroup). Ona Britni (Brittney) i Terija (Terry) poznaje još od srednje škole, a pripremaju ceremoniju da bi ozvaničili svoju nekonvencionalnu vezu. 

Govoreći za "Good Morning, Britain", kazali su kako se dogovaraju u vezi sa svim stvarima i da vrlo dobro funkcioniraju. Žele zatrudnjeti u isto vrijeme da ne bi bile ljubomorne jedna na drugu. 

Ističu da su vrlo bliski prijatelji te da zbog toga nemaju problema u komunikaciji. Svi su odrasli u istom gradu, a Lindzi i Britni su najbolje prijateljice od srednje škole, kada su se Britni i Teri počeli zabavljati. 

Nekoliko godina se nisu vidjeli, ali se u 20-im godinama Lindzi vratila u Kaliforniju i uselila kod njih. Zajedno su dvije godine. 

- Razlog zbog kojeg nema ljubomore je možda taj što je to sve bila moja ideja. Pitala sam se rade li takve stvari rade ljudi i kada su nam se razvili osjećaji, krenula sam na viši nivo i uradili smo pravo istraživanje. Sada se planiramo obavezati utroje i odgajati djecu zajedno - kazala je Britni.

Britni i Teri su zaprosili Lindzi na svoju prvu godišnjicu braka. Otad sve ide svojim tokom, a trio tvrdi kako se osjećaju sasvim prirodno. 

- Mislim da nam se svima razvijaju osjećaji istovremeno i razgovaramo o tome. Nema tajni - kazali su.

Većina članova njihovih porodica prihvatila je ovu odluku, a muškarci na ulici pozdravljaju Terija i čestitaju mu. 

Sve troje imaju tetovaža koje se poklapaju, a predstavljaju ljubav jednih prema drugima. Također, imaju tetoviran trougao koji simbolizira njihovu vezu.

Britni je ta čelična ruka u našoj vezi. Ona ustane i uradi stvari, Teri je slabost, a ja nekada volim ležati u krevetu cijeli dan i to im je uredu. Najveća razlika je u tome što je ona mnogo jača i psihički od njega - kazala je Lindzi.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.