ISKRENA LJUBAV

Vjenčali se u crkvi punoj vode: Ništa me ne može spriječiti da se udam za čovjeka kojeg volim

Screenshot

24.sata.hr

13.8.2018

Djevojka Džobel Delos Anđeles (Jobel Delos Angeles, 24) koja se trebala udati tog dana kad je crkva poplavljena jednostavno nije imala namjeru odgoditi svadbu.

Na snimci objavljenoj na Facebooku, vidi se nasmijana Delos Anđeles koja jednom rukom podiže svoju bijelu vjenčanicu iznad smeđe prljave vode od kiše, dok u drugoj drži buket. 

Mladoženja, odjeven u odijelo i sandale, također se ne čini nimalo zabrinut ovom situacijom već se vidi kako uzima ruku svoje djevojke i vodi je prema oltaru.

Potopljeni prolaz u crkvi bio je najmanji problem mladencima, nakon što su ih padavine prisilile da u crkvu dođu čamcem, jer autom nikako nisu mogli.

- Ništa me ne može spriječiti da se udam za čovjeka kojeg volim. Nikakve poplave ni kiše. Jer se udajem za čovjeka kojeg volim - rekla je nakon ceremonije vjenčanja Delos Anđeles, dodavši da joj je vjenčanica od te silne vode bila jako teška.

Mladenci ni u jednom trenutku, unatoč svim ovim okolnostima, nisu pomislili na otkazivanje vjenčanja. Pogotovo zbog toga što je tog dana trebala biti još jedna ceremonija. Naime, tog istog dana planirali su krstiti i svoju petomjesečnu kćerkicu pred okupljenom rodbinom.

Iako na kraju vjenčanje nije ispalo onako kako su planirali, novopečeni mladenci su sretni što su vjenčani.

- Ovo ćemo zauvijek pamtiti. Jako sam sretna - rekla je Delos Anđeles.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.