LJUBAV

Udala se za 40 godina starijeg: "Naša veza ima samo jedan negativni aspekt"

Index.hr

14.8.2018

Medicinska sestra udana za 40 godina starijeg muškarca kaže da je njihovo vjenčanje ljudima dokazalo kako nije s njim samo zbog novca, a jedini negativni aspekt je to što će vjerovatno "debelo" nadživjeti svog supruga. 

Džejmi Boven (Jayme Bowen) (27) iz Bajnbridža u američkoj saveznoj državi Džorđiji 67-godišnjeg Davida upoznala je dok je radila na plantaži prije šest godina, kad su se instantno zbližili zbog jake radne etike i zajedničke ljubavi prema umjetnosti.

Uprkos razlici u godinama, par osjeća kako imaju slične ciljeve. Džejmi kaže da je Dejvid odrastao i stabilan, dok je on fasciniran njenim karijernim aspiracijama. Artistički par dijeli svoju ljubav prema umjetnosti, a zbog Dejvida, Džejmi je na listu svojih omiljenih hobija dodala čak i lov.

Vjenčali su se 21. januara, dokazavši hejterima da su u krivu. Jedni su mislili da ona želi njegov novac, dok su drugi tvrdili kako je on samo želi iskoristiti. Čak i nekoliko članova porodice, koji navodno nikad nisu prihvatili tu vezu, napokon su im odlučili vjerovati nakon što su vidjeli da su se vjenčali.

"Oboje jako puno radimo pa razumijemo naše rasporede. On je stabilan i znam da se uvijek mogu pouzdati u njega. Mislim da ne bi bilo tako da sam s mlađim tipom", kaže Dežjmi.

"Moja porodica optuživala ga je neko vrijeme da me želi iskoristiti. Mislim da činjenica da smo toliko dugo zajedno te da smo se odlučili vjenčati svima dokazuje koliko smo predani jedno drugome", dodaje.

"Kad sam je upoznao, znao sam da je puno mlađa od mene, no nešto mi je govorilo da ignoriram razliku u godinama i vidim može li to funkcionirati. Što smo više razgovarali, sve smo se ugodnije osjećali i praktički smo zaboravili koliko imamo godina", rekao je Dejvid.

"Nju zanima umjetnost, mene zanima umjetnost. Ona voli crtati, ja volim crtati, pokazao sam joj da volim lov i otad i ona uživa u tome", dodao je. Još jedan razlog zbog kojeg misli da se dobro slaže s Džejmi je jer smatra kako je puno zrelija od većina ljudi njezinih godina.

Par se slaže kako je jedini negativni aspekt njihove veze to što će Džejmi "debelo" nadživjeti Dejvida. Zbog toga se ponekad brine, no kaže da ima još 30 godina. "Planiram biti ovdje još 30 godina i bit ću jako sretan ako sve te godine provedem s njom", zaključuje.

Source: Nurse married to man 40 years older says their wedding proved people wring who thought she was only after his money by Caters_News

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.