PONOSNE

Majka i kćerka potrošile 122.000 KM na plastične operacije

Avaz.ba

14.8.2018

Georgina i Kajla (Kayla) Moris, majka i kćerka, su u misiji da, kako kažu, dostignu savršenstvo plastičnim operacijama.

Za britanske medije su otkrile kako je 23-godišnja Kajla svoju prvu plastičnu operaciju, povećanje grudi, počela planirati kad je imala 11 godina.

Svoj cilj je dosad ispunila, no, poručile su, nemaju namjeru stati, a dosad su na operacije potrošile više od 122 hiljade KM.

Majka Georgina (41) poručila je kako je ponosna na to što je kćerka ispunila svoje snove, a još poručuje kako je njena kćerka snažna, nezavisna, žena koja zarađuje svoj novac "i ne prima pomoć od države".

Kajla priznaje da su postale malo ovisne o hirurškom uljepšavanju, pa dodaje: "Ne postoji granica za povećanje usana, želim još, još i još. Želim veće grudi, ljepši nos, liposukciju i brazilsko povećanje stražnjice." 

Ne smeta joj što "bulje" u nju, to joj se sviđa: "Ako se nekom ne sviđa, uredu je. Ovo je moje tijelo i ja ovo želim. Zaista volim vještački izgled."

Kada je Kajla kazala majci da želi povećati grudi i plastičnu operaciju, majka je bila sretna jer se nadala da će joj kćerka postati takva osoba.

- Sretna sam što sama plaća operacije. Ne bi mi smetalo ni da ima 'sugar daddyja' ili da postane striptizeta, jer živimo san - rekla je majka.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.