FLORIDA

Majka počela primati prijetnje smrću zbog načina kažnjavanja sina

Javnost na društvenim mrežama zgrožena

Index.hr

Index.hr

8.9.2018

Način na koji je jedna mama kažnjavala svog malog sina ljude je toliko zgrozio da je počela dobivati prijetnje smrću.

Kejtlin Volf (Kaitlyn Wolf) iz Lizburga na Floridi snimljena je kako sinčiću gura glavu u zahodsku šolju da bi ga kaznila zbog psovanja. Video koji je snimio njen stariji sin brzo se proširio društvenim mrežama, a ljude širom svijeta razbjesnilo je ovakvo ponašanje.

Ona tvrdi da se to dogodilo iz šale, iako je očito da se dječak nije smijao dok ga je držala za ruke i naglavačke gurala u školjku, nego je plakao i otimao se.



- Kad je opsovao, htjela sam mu oprati usta sapunom, ali nakon što je od mene bježao punih deset minuta, kad sam ga napokon uhvatila, palo mi je na pamet da mu gurnem glavu u zahodsku šolju iz šale - kaže Kejtlin.

Dodala je da je dječak tražio da to ponovi.

- Da je moj drugi sin nastavio snimati, čuli biste kako viče da to učinim ponovo. Jasno mu je da ga neću ozlijediti. Samo smo se igrali - rekla je ona za Fox News.

Originalni video je bivša djevojka djetetovog oca objavila na svom Facebooku, a pregledan je gotovo pola miliona puta.

''Treba je staviti u zatvor'', ''Jadno dijete, treba ga maknuti od ove kuč**'', ''Ti si zlo. Kakva majka to može učiniti vlastitom djetetu'', ''Već to kako ga drži za ruke može rezultirati time da mu slomi ruku'', nizali su se zaprepašteni komentari, a Kejtlin tvrdi da je primila i brojne prijetnje smrću te da je zbog svega morala potražiti zaštitu policije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.