OSVETA

Zbog dečka koji ju je prevario izgubila 25 kg, sad izgleda kao prava bomba

Okrenula novu ploču u životu

Twitter

Index.hr

23.9.2018

Dok neke žene nakon prekida s dečkom padaju u depresiju, a posebno ako je razlog raskida bilo varanje s njegove strane, ova djevojka okrenula je ploču i odlučila bivšem pokazati što je izgubio. 

Šanaj Martin (Shanai) iz Velša izgubila je 25 kilograma u samo devet mjeseci zbog bivšeg dečka koji ju je prevario te sada izgleda bolje nego ikad, a kako kaže, tako se i osjeća, prenosi Index.hr.

- Devet mjeseci poslije i 25 kilograma manje. Veliko hvala mom bivšem dečku, varalici, za motivaciju koju mi je dao - napisala je studentica na svom Twitteru prije nekoliko mjeseci, a sada je odlučila i javno progovoriti kako se sve odvilo.

"Bila sam s tim dečkom tri godine kad sam saznala da me vara. Slomilo me to. Što je najgore od svega, u to vrijeme već je bio dogovoren naš put u Tajland pa smo otišli na putovanje kao prijatelji. No nakon toga, odlučila sam ga se riješiti", ispričala je za Unilad hrabra djevojka koja je, uz težak prekid, patila od psihičke bolesti zbog samoubistva oca te ju je odlazak dečka zbog toga još više pogodio.

- Iako mi je bilo teško i gubila sam apetit, počela sam jako puno šetati i kilogrami su samo padali - dodaje Šanaj te kaže kako je danas u sretnoj vezi s divnim dečkom koji joj daje podršku u svemu što radi. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.