ZANIMLJIVO

Urnebesan trenutak nasred okeana: Tuljan hobotnicom pljusnuo veslača u lice

Borba se odvijala ispod površine

Instagram

Index.hr

27.9.2018

Jeste li se ikad pojavili na nekom mjestu i osjetili da niste dobrodošli? I to u tolikoj mjeri da je neko bacao stvari u vas dok niste otišli?

Upravo se to dogodilo ovom veslaču, ali poruku da ode, poslao mu je, ni manje ni više, nego tuljan.

Tajo Masuda (Taiyo Masuda) veslao je obalom Kaikoura pokraj Novog Zelanda kad je svojom "GoPro" kamerom uhvatio urnebesan trenutak.

Naime, u jednom je trenutku između kajaka izletio tuljan i ''pljusnuo'' njegovog prijatelja Kajla (Kyle) ogromnom hobotnicom.

View this post on Instagram

新しい @gopro #Hero7Black で衝撃映像撮れた🤣🤣 4K60fpsの安定化オンで撮ったからここまで驚いて全部撮れてた!こんな楽しいカヤックはじめて!!音声も海とかのガチャガチャ音ないし最高! @barekiwi getting octopus smashed into his face by a seal⁉️ I’ve never had such an amazing kayak everrrrr!! I am super stoked that the new @goproanz #Hero7Black captured without missing a thing although we shook so much, #hypersmooth the stabilisation managed it so well!! I made a little montage to show how good the audio came out!! No noises super clean!! Thanks to @kaikourakayaks @purenewzealand @kaikouranz @goprojp @howtodadnz @snapair for such an epic trip!! #gopro #ゴープロ #ゴープロのある生活

A post shared by 🌴TAIYO MASUDA🌴 (@taiyomasuda) on

- Sjedili smo usred okeana i odjednom se pojavio taj ogroman tuljan s hobotnicom koju je bacao okolo - ispričao je Kajl  i dodao da se borba odvijala ispod površine mora prije nego što mu je hobotnica doletjela u lice.

Ipak, ni nakon pljuskanja, nije sve završilo jer se hobotnica zalijepila za kajak pa je Kajl morao tražiti pomoć drugih veslača kako bi je odlijepio.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.