ZANIMLJIVO

Najgori hotel na svijetu: Gosti jedu iz posuda, sobe kao zatvor

Bivši gost neslavnog objekta napisao je recenziju u kojoj je istaknuo kako vikendima nisu služili doručak

Trip Advisor

24sata.hr

4.10.2018

Hotel "Vale Guest House" u Engleskoj mnogi smatraju jednim od najgorih hotela na svijetu. Na portalu "Trip Advisor", od 78 recenzija, čak 31 posjetitelj ocijenio ga je sa samo jednom zvjezdicom. 

Bivši gost neslavnog hotela napisao je recenziju u kojoj je istaknuo kako u hotelu vikendima nisu služili doručak, a u sobi nije imala ni osnovno posuđe. Doručak, koji se sastojao od kukuruznih pahuljica i mlijeka, morala je jesti iz prljave plastične posude koju je našla u sobi.

- Morala sam kupiti kukuruzne pahuljice i nisam imala nikakvo posuđe pa sam morala isprazniti plastičnu posudu u kojoj su se nalazile prljave šolje s kafom i čajem, rekla je bivša posjetiteljica.

Drugi gost žalio se kako soba izgleda kao zatvor sa prljavim zidovima i plafonom, dok su drugi prigovarali zbog neudobnih kreveta i prljave posteljine. 

- U kupatilu je sve puno plijesni, a pločice su potrgane. Čak je tepih bio prljav, rekao je bivši posjetitelj. Neki čak tvrde da su vidjeli i velike pauke.

- Ništa nije na slikama kao na slikama koje su objavili, ističe jedan od nezadovoljnih gostiju.

No, hotel je u junu objavio da su promijenili vlasnika koji tvrdi da su te recenzije jako stare te da su oni u međuvremenu popravili smještaj. Osim toga, rekao je kako neki od kritičara hotela zapravo ni nisu bili njihovi gosti. 

Trip Advisor

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.