ZANIMLJIVO

Probudili se mahmurni i shvatili da su kupili hotel na tropskom ostrvu

Srećom, otkako su postali vlasnici u julu, njihov smještaj je konstantno pun

Instagram

CDM

14.10.2018

Kada su se u teškom mahmurluku probudili u hotelu na Šri Lanki britanski mladenci su shvatili da su u najvećem pijanstvu kupili hotel u kom borave.

Tridesettrogodišnja Đina Lions (Gina Lyons)  i tridesetpetogodišnji Mark Li (Mark Lee) otputovali su na Šri Lanku za svoj medeni mjesec, a vlasnici hotela u kom su boravili su im rekli da će se hotel uskoro prodati. 

Nakon desetak čaša lokalnog ruma tokom prve noći, par je odlučio da uzme hotel u zakup, a ta odluka ih je koštala više od 200 hiljada maraka.

- Hotel je izgledao staromodno i veoma jeftino, a bio je na plaži okružen palmama, baš kao što mi volimo - rekla je Đina.

Instagram

Nakon što su shvatili da zakup za jednu godinu iznosi oko 22 hiljade maraka, oni su bili toliko pijani da su ga zakupili na devet godina.

Sljedećeg dana su čak i potpisali sve ugovore, i opet nastavili da piju.

- Poveli smo dva prijatelja koja su nam sve prevodila, a pošto ništa nismo razumjeli mi smo nastavili ponovo da pijemo - kazali su mladenci.

Tri mjeseca nakon što su postali vlasnici otkrili su da čekaju bebu.

- Već se osjećam kao loša majka jer sam potrošila sav novac od vjenčanja na posao koji možda neće uspjeti. Čak su nam i prijatelji i porodica rekli da smo totalni idioti što smo se upustili u ovo -  kaže Đina.

Srećom, otkako su postali vlasnici hotela u julu, hotel na Šri Lanki je konstantno pun.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.