BIZARNO

Zatekla buduću svekrvu u svojoj vjenčanici bez gaćica, i to je bio tek početak...

Neslaganje između njih dvije u ovoj priči je dobilo sasvim novu dimenziju

Ilustracija

Alo.rs

18.10.2018

Buduća mlada je otkrila užase kroz koje je prošla sa svekrvom. Neslaganje između svekrve i snahe u ovoj priči je dobilo sasvim novu dimenziju.

Jedna buduća mlada se na Redditu požalila da je uhvatila buduću svekrvu kako isprobava njenu dizajnersku vjenčanicu, a da stvar bude gora, zaglavila se u njoj. Buduću mladu je ovo veoma uznemirilo, ali to je bio samo posljednji u nizu čudnih poteza koje je učinila majka njenog vjerenika. 

-  Uvijek sam znala da me baš ne voli. Pravila se da je prijateljski nastrojena, ali radila bi čudne stvari poput sjedanja u krilo mom vjereniku, stavljala bi mu kosu iza uha, sjeckala mu hranu, a jednom sam vidjela da ga hrani u javnosti. U njegovu korist, moram reći, da je ovo ponašanje prestalo čim sam mu rekla da mi to jako smeta - započela je buduća mlada.

Buduća mlada je otkrila da su njih dvoje isplanirali vjenčanje u Kolumbiji što se vjerenikovoj majci nije baš dopalo.

- Misli da će je tamo neko ubiti, prigovara oko troškova puta, veličine proslave, boji se da će moj vjerenik dobiti malariju i ludi oko činjenice da tamo niko ne govori engleski. Neprestano se žali mom vjereniku iza mojih leđa. Prigovorila je i kako se gojim, pa mi govori da moram pripaziti šta jedem jer inače neću stati u vjenčanicu - piše buduća mlada.

Vrhunac sukoba se dogodio kad je buduća mlada zatekla majku svog vjerenika kako isprobava njenu vjenčanicu. 

-  Krenula sam u toalet i zatekla je kako pokušava da se izvuče iz moje vjenčanice, ali se zaglavila u njoj. Pitala sam je šta se događa, a ona je rekla da je samo htjela da vidi da li će mi haljina pristajati - napisala je buduća mlada i napomenula da njena svekrva pri isprobavanju haljine nije nosila donje rublje.

U strahu da će joj pokidati proziran zadnji dio vjenčanice, pomogla joj je da se izvuče, ali pokazalo se da su ukrasi potpuno uništeni, i da je pocijepan patentni zatvarač sa strane, a na šlepu je ostavila prljav otisak noge.

-  Mislim da je htjela da se pretvara da je ona mlada, što je pogrešno na više načina - piše buduća mlada.

Ekipa na Redditu je bila jako zgrožena svekrvinim ponašanjem.

"Htjela je da označi teritoriju", "Treba je natjerati da plati popravku", "Ja bih ovo ispričala ostalim zvanicama, neko bi trebalo da joj objasni da je ovo ponašanje odvratno", "Ne želim da mislim šta će se tek dogoditi kad dobijete djecu", bili su neki od komentara.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.