BRUTALNO

Od muškarca s kojim je spavala dobila ''nevjerovatno bezobraznu'' poruku

Na kraju je žena s početka priče otkrila što je napravila

Ilustracija

Avaz.ba

30.10.2018

Šokirana korisnica foruma Mumsnet požalila se na "nevjerovatno bezobrazni" SMS koji je primila od muškarca s kojim je spavala. Žena je kopirala poruku na forum, tražeći od ostalih da joj pomognu smisliti "primjereni odgovor".

Ovo je grozno za mene, a i za tebe, te bi moglo uništiti naš odnos, što bih si zamjerao, ali moram biti iskren. Rekao sam da nisi moj tip fizički i to je istina. Privlače me mršave žene, ne mogu si pomoći i pokušao sam to promijeniti, no nisam uspio. U potpunosti shvatam da okolnosti i slobodno vrijeme koje imamo diktiraju koliko možemo raditi na svom tijelu. Shvatam da te ovo može povrijediti i vjeruj mi da se mrzim što mi je to problem. Protivim se tome da muškarci ženama diktiraju kako trebaju izgledati i ne govorim ti da se trebaš mijenjati. Samo kažem da je taj problem na putu tome da budemo u vezi - napisao joj je nesuđeni partner. 

Dodao joj je da se i ona slaže da bi mogla smršavjeti, pa tada on nije toliko "nerealističan i zahtjevan kao što bi se moglo misliti".

Shvatam da okolnosti u kojima se nalaziš nisu za to pogodne. Žao mi je, znam da to može potpuno sj***ti ženu, ali kao što sam rekao, ne mogu si pomoći, smatram da sam jako realističan oko toga šta je moguće, a šta ne. Uh uh - završio je muškarac svoju poruku. 

Žena je dodala da je visoka 175 centimetara i nosi veličinu 40. Njen upis na forumu izazvao je nekoliko stotina komentara, uglavnom bijesnih.

Kakav ljigavac i kakva užasna poruka. Ja mu ne bih odgovorila, samo bih ga blokirala - napisala je jedna žena. 

- Čekaj, on tebe zaista traži da smršaviš? Ako je tako, ja mu isto ne bih odgovorila, kakav kreten. Vrijediš mnogo više - odgovorila je druga.

Treća joj je savjetovala da mu odgovori njegovom porukom, ali da je prije toga izmijeni kako bi aludirala na njegov penis, s čim su se mnogi složili.

Njegov pokušaj kontrole je znak upozorenja da ta veza ne bi uspjela -  istaknula je jedna korisnica. 

- Ti nosiš veličinu 40? Kakva svinja. Nevjerovatno kako je tim tipovima ego napuhan, odvratno - komentirala je još jedna žena.

Na kraju je žena s početka priče otkrila šta je napravila.

- Ignorirala sam ga i blokirala te pojela komad torte, zahvalna na vašim savjetima - napisala je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.