BIZARNO

Mlada postavila toliko sulude uvjete da joj ni sestra ne želi doći na svadbu

Poznato je da mlade znaju biti sitničave oko detalja svog velikog dana, ali sestra jedne od njih zaključila je da je ova debelo pretjerala sa svojim idejama

Ilustracija

Avaz.ba

31.10.2018

Poznato je da mlade znaju biti sitničave oko detalja svog velikog dana, ali sestra jedne od njih zaključila je da je ova debelo pretjerala sa svojim idejama.

Uvjete koje je njena sestra proslijedila prijateljima objavila je na Redditu, a ekipa se ne može prestati čuditi pitajući se ko bi joj nakon ovog uopće poželio doći na vjenčanje.

Mlada je, naime, pripremila takmičenje oko toga ko će imati ulogu na njenom vjenčanju te je svoje bližnje obavijestila da postoje još četiri slobodna mjesta, a za njih postoji sedam kandidata.

Kandidate koji su ušli u njen "uži izbor" također je posavjetovala kako da sebi "osiguraju ulogu" na njenom vjenčanju i poslala im listu zahtjeva.

1. Morate mi obećati da ćete organizirati zabavu (morate biti par), a da ne bude u vašoj kući.

2. Vaš vjenčani poklon mora biti gotovina ili ček u iznosu većem od 500 dolara.

3. Morate meni ili zaručniku (ovisno s čije ste strane pozvani) kupiti poklon u vrijednosti od najmanje 100 dolara.

4. Morate prisustvovati svakoj zabavi koju mi organiziramo i pri tome ste obavezni i meni i njemu kupiti poklon u vrijednosti od najmanje 50 dolara.

5. Potpisat ćete ugovor koji će vas pravno obvezati da ispunite sve naše zahtjeve, a, ako to ne učinite, bit ćete dužni nadoknaditi nam vrijeme koje smo izgubili i stres koji smo pretrpjeli jer ste nam napravili problem.

Ekipa na Redditu nije mogla vjerovati svojim očima, a mnogi su se zapitali ko bi uopće pristao na to.

"Samo bih joj rekao: 'Hvala na ponudi, ali potrošit ću taj novac na sebe i svoju porodicu, a ti odj**i''', "Ona je luda. Jednostavno joj nemoj odgovoriti i budi sretna da si se poštedjela stresa", "Ovo je nova razina ludosti. Ko bi joj normalan došao na svadbu pod ovim uvjetima?", "Nema šanse da bih potrošio toliko love na nečije tuđe vjenčanje, osobito ako to zahtijevaju", pisali su oni.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.