ZANIMLJIVO

Mladoženja čija je svadba bila hit na internetu: Supruga mi je bila ljepša prije operacija

On se iznenadio što im je video s vjenčanja postao toliko popularan

Facebook

Blic.rs

31.10.2018

Snimak vjenčanja para, viceprvaka svijeta u džudu Srđana Mrvaljevića (34) i njegove supruge Tamare postao je hit na internetu. Par se vjenčao u julu u Podgorici, a sada je snimak njihove svadbe postao top-tema regionalnih medija.

Mladoženja Srđan ispričao je za srbijanski "Blic" kako se iznenadio što im je video s vjenčanja postao popularan.

- Izgleda da javnost najviše zanimaju estetske operacije moje supruge. Pošto je etiketirana kao plastična žena od glave do pete, reći ću vam, iako nerado i s dozom nelagode, da Tamara ima implantante u grudima i hijaluron u usnama i jagodicama - rekao je Srđan.

Objasnio je i kako je protivnik bilo kakvih operacija koje nisu nužne.

- Tamara mi je bila ljepša prije bilo kakvih dodataka, ali to je bila njena odluka i ja sam je prihvatio zbog njenog zadovoljstva i sreće. Tamaru nisam oženio zbog izgleda i ljepote, već zbog njenog vedrog duha i ljudskih kvaliteta – kaže Srđan. 

Mrvaljević kaže da se Tamara ne bavi javnim poslom i da nema profile na društvenim mrežama. Dodaje i da rijetko izlaze po klubovima, uglavnom gledaju serije i filmove i šetaju, prenose srpski mediji.


- Svadba je bila u Podgorici, a ne u Srbiji. Nikakvu specijalnu pjesmu niti spot nisam dobio za vjenčanje, kako se pisalo - tvrdi Srđan.

Sportaš tvrdi i kako nikad nije bio dio kriminalnog miljea i kako živi sportskim životom.

- Jednostavno, nije me to nikada privlačilo. Sav adrenalin, uzbuđenje, dokazivanje i strast pronalazio sam u teškim treninzima, a pogotovo na takmičenjima i borbama. Imam i imao sam drugove, poznanike i kumove koji su izabrali takvu vrstu života. Za svojih 34 godine nemam nikakav dosje niti krivičnu prijavu – naglašava Srđan, prenosi "Blic".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.